BVSC-Zugló

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság- 22. forduló

FaceBook

2018.04.15. 13:30 óra- Eger, Bitskey

ZF- Eger- BVSC- Zugló 6- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve( 0-3,2-1,1-2,3-4 )

BVSC- Zugló: Mizsei- Fodor 1, Mladoniczky, Ágh 4, Csorba 1, Tanczer 1, Sugár 2. Csere: Szarvas, Batizi, Haffner, Gyenis, Balaska, Sólyom 1.

kemeny-kristofKemény Kristóf: A tavaszi szezon 3 hetes szünete után látogattunk Egerbe, nagyon kíváncsi voltam, mire leszünk képesek a hosszabb kihagyást követően. Nagyon jól kezdtünk, az első negyedben komoly lélektani előnyre tettünk szert. Utána viszont egy kicsit megtorpantunk, 1- 2 buta hiba után az Eger felzárkózott, de mivel az egész meccsen nagyon fegyelmezetten, határozottan és stabil kapusteljesítménnyel működtünk hátul, igazán soha nem éreztem, hogy utol tudnának érni bennünket. Aztán a végjátékban kijött a két csapat közti különbség, szépen lépésről lépésre őröltük fel a hazaiakat és magabiztosan hoztuk el a 3 pontot. 

A játékunk nagyon stabil volt, ami a masszív védekezésünknek volt köszönhető, viszont úgy érzem, még közel nem játszottunk csúcsformában, láttam már frissebbnek a csapatot, elsősorban a robbanékonyságban, dinamikában és a kapu előtti gyors gondolkodásban volt némi hiányérzetem. A következő időszakban ezen fogunk dolgozni, hiszen a szezon véghajrához közeleg. Jövő héten a Fradi látogat hozzánk, nagyon paprikás, kiélezett meccsre számítok, hiszen nekik még nem biztosított a helyük a négyes döntőben, nekünk meg nagyon komoly céljaink vannak idén! Gratulálok a csapatnak! Hajrá BVSC!

Adó 1 %