BVSC-Zugló

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság- 21. forduló

FaceBook

2018.03.25. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Legrand Szentes 14- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve( 5-1,2-1,3-1,4-2 )

BVSC- Zugló: Mizsei- Fodor 1, Mladoniczky 3, Ágh 1, Csorba 3, Sugár 1, Balaska 1. Csere: Szarvas, Batizi, Gyémánt, Haffner 1, Gyenis, Sólyom 3.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Nagyon jól kezdtünk a Szentes ellen, az első negyedben gyakorlatilag el is döntöttük a meccset. Utána egy kicsit visszaestünk, de a 3.- 4. periódusban szépen lépésről lépésre tovább tudtuk növelni az előnyünket, így lett a végén közte majdnem 10. Annak külön örültem, hogy végig koncentráltan és fegyelmezetten játszottunk, hiszen az utóbbi időben ez a két jelenség sajnos nem jellemzett minket. Ennek volt köszönhető, hogy azt a 2- 3 új elemet, amit már egy ideje gyakorlunk, képesek voltunk most már tétmeccsen is megvalósítani, nyilván még nem tökéletesen, de kezdetnek nem volt rossz. Talán a ránk jellemző gyilkos tempó lassult be többször, mint kellett volna, bízom benne, hogy amikor majd tényleg igazán szükség lesz rá, akkor végig mellettünk lesz.

A kiegyensúlyozott játékhoz elengedhetetlen a kevés kapott gól, amihez a stabil és zárt védekezés mellett Marcinak a megbízható teljesítményére is nagy szükség volt. Most a gólgyártást elsősorban a "Rosszkezesek" vállalták, a Három Muskétás, azaz Tibi, Tomi és Legus, 3- 3- 3 találattal járultak hozzá a győzelemhez. De továbbra is azt tartom a legfontosabbnak, hogy megint CSAPATKÉNT MŰKÖDTÜNK, a tegnapi jó teljesítményben mindenki kivette a részét, összességében elégedett vagyok a mutatott játékkal, erre lehet építeni. Gratulálok a csapatnak! Megyünk tovább, Hajrá BVSC!

Adó 1 %