BVSC-Zugló

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság- 18. forduló

FaceBook

2018.03.03. 12:00 óra- Tüzér utca

Racionet Honvéd- BVSC- Zugló 6- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve( 1-3,2-1,1-5,2-3 )

BVSC- Zugló: Mizsei- Fodor 1, Mladoniczky, Ágh 4, Csorba 2, Tanczer 1, Sugár 2. Csere: Szarvas, Batizi 1, Gyémánt, Gyenis, Balaska 1, Haffner

kemeny-kristofKemény Kristóf: Az előző napi ob1/b után vártam a fiúktól, hogy a Honvéd ellen megrázzák magukat és igyekeznek bizonyítani egy jó teljesítménnyel. Ez többé- kevésbé így is volt, hiszen a stabilitásunk továbbra is működött, vagyis a fegyelmezett védekezés mellé nagy iram társult részünkről. Talán 1- 2 góllal kaphattunk volna kevesebbet is, de ez egy ilyen meccsen belefér. Viszont az ellenfél kapuja előtt sokszor porszem került a gépezetbe. Vagy rosszul döntöttünk, vagy rossz passzt adtunk, vagy a befejezéssel voltak problémák, ennyi helyzetből mi bőven 15 gól fölött szoktunk lőni, ami még várat magára. Úgy érzem, hogy csapatszinten jól teljesítettünk, viszont több játékostól a saját képességeik és tudásukhoz mérve jobb teljesítményt várok a jövőben. 

Úgy érzem a csapat stabilitása megvan, ami lényeges, viszont ahhoz, hogy nagyot alkossunk, több kiemelkedő egyéni teljesítményre és hatékonyabb befejezésekre van szükség, vagyis még közel nem állunk készen. Szerencsére a következő időszak az építkezésről szól! Gratulálok a csapatnak! Megyünk tovább, Hajrá BVSC!

Adó 1 %