BVSC-Zugló

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság- 14. forduló

FaceBook

2018.02.04. 12:30 óra- Szeged

Szegedi VPS- BVSC- Zugló 7- 13  Mérkőzés jegyzőkönyve( 2-2,2-5,2-2,1-4 )

BVSC- Zugló: Takács- Fodor 3, Mladoniczky 1, Csorba 1, Tanczer 1, Sugár 3, Sólyom 3. Csere: Szarvas, Batizi, Dávid, Gyenis, Urbán

kemeny-kristofKemény Kristóf: A vártnál lényegesen nehezebben tudtuk legyűrni a Szeged csapatát, akik nagyon lelkesen, bátran és jól játszottak ellenünk. Ezeket a meccseket az elején sokkal könnyebb lerendezni és elérni egy 5- 6 gólos lélektani különbséget, amitől a végéig sima marad a mérkőzés, mi sajnos a nehezebb utat választottuk, támadásban az elejétől kezdve pontatlanok voltunk, sok rossz döntést hoztunk és sajnos hátul is kaptunk elkerülhető gólokat. Nyilván amikor nagyon kellett, akkor megráztuk magunkat, védekezésben a 3.negyedtől sokkal koncentráltabban működtünk és elől 1-2 egyéni villanással eldöntöttük a meccset.

Egy erősebb alapozást követően, ráadásul több hiányzóval, most még belefér a hullámzás, sőt nem is rendhagyó jelenség, bár én úgy gondolom, hogy egy jó játékos és jó csapat ismérve a kiegyensúlyozottság és egy szint alá nem mehet. A következő hét a válogatott összetartásokról szól, utána viszont beindul a szezon, hétről hétre jönnek a rangadók, erre az időszakra készülünk, megyünk tovább. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Hajrá BVSC!

 

Adó 1 %