BVSC-Zugló

Őszi szezonértékelő 2017- Országos Fiú Ifi Csapat

2017.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Azt nem mondhatom, hogy teljesen elégedett vagyok az őszi szereplésünkkel, viszont azt is erős lenne kijelentenem, hogy elégedetlen lennék. Az alapszakasz 3. helyén karácsonyozunk, 3 ponttal az UVSE és 4 ponttal a KSI mögött. Sajnos mindkét csapattól vereséget szenvedtünk, úgy, hogy mindkét meccset hozhattuk volna, viszont egyszer sem tudtunk teljes kerettel kiállni, mindig voltak hiányzók, ami azt jelenti, hogy bennünk van még potenciál bőven, nyilván az ellenfeleink is erősödni fognak. 

Továbbra is van esélyünk az alapszakasz győzelemre, ami a négyes döntő rendezésének jogát jelenti, szóval erről még nem mondtunk le. Férfias feladatnak ígérkezik hozni a meccseket tavasszal, dehát tudtuk, hogy ez nem egy könnyű produkció, állunk elébe a kihívásnak.

Viszont, ami ennél is fontosabb, hogy mind egyénileg, mind csapat szinten a FOLYAMATOS FEJLŐDÉS ÚTJÁT KELL JÁRJUK! Ebben a rendszerben tavasszal osztják az érmeket, vagyis az nevet a végén, aki egész évben a leghatékonyabban dolgozik, a legtöbbet fejlődik! 
 
Januárban folytatjuk a munkát, most a megérdemelt karácsonyi pihenőt tölti a csapat. Kellemes karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk mindenkinek! Hajrá BVSC!
Adó 1 %