BVSC-Zugló

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság- 9. forduló

2017.11.26. 12:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- ZF- Eger 12- 4 Mérkőzés jegyzőkönyve( 3-2,1-0,3-0,5-2 )

BVSC- Zugló: Mizsei- Mladoniczky 4, Ágh 2, Csorba 1, Tanczer 1, Sugár 1, Balaska Csere: Dávid, Szarvas, Batizi, Gyémánt 1, Haffner, Sólyom 2.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Az utóbbi időben hétről hétre vesztett el meghatározó játékost a csapat, volt akire sérülés, volt akire baleset miatt nem számíthattunk és sajnos többen abba is hagyták a vízilabdát. Derekas Szilárd mondta nekem a meccs előtt, hogy ilyenkor derül ki, ki milyen edző is valójában, én meg a megbeszélésen mondtam is a fiúknak, hogy igazán először most vizsgázunk CSAPATKÉNT a szezonban, hiszen amikor minden szép és jó, könnyű nyerni, ilyenkor kell megmutatni ki a legény a gáton. Iszonyatos tűz volt bennünk végig, nagyon fegyelmezetten, alázatosan, harciasan védekeztünk, és Marci is bedeszkázta a kaput, ami elengedhetetlen egy ilyen meccsen. A védekezésnek volt köszönhető, hogy végig a kezünkben volt a meccs, bár én úgy gondolom, hogy a két csapat között nincs 8 gól, de tegnap ez állt az eredményjelzőn. Több meghatározó játékos felszívta magát és kiemelkedően teljesített, ami ugyan úgy kellett.

 

A hétvégén a Népligetbe látogatunk egy igazi 6 pontos derbire, ahol egy nagyon jó Ferencváros fogad minket. Ez a mostani meccs megmutatta, hogy az iszonyatos TŰZ, CSAPATSZELLEM és KÜZDENI TUDÁS és HIT az erényünk, ebből nem engedhetünk, ez az alapja mindennek! Készülünk, Hajrá BVSC!

 

Adó 1 %