BVSC-Zugló

Őszi ifi edzőtábor Szerbiában

FaceBook

2017.11.06.- 11.10.- Belgrád

kemeny-kristofKemény Kristóf: Volt szerencsénk Belgrádban edzőtáborozni 4 napot a Partizán Ifi csapatával, ami egy szakmai felüdülés volt számunkra, hiszen a szerb utánpótlás válogatott gerince megtalálható az akadémián. Nagyon magas színvonalú edzőmérkőzéseket játszottunk, napról napra vettük fel azt a ritmust, amit ők diktáltak, nagyon dinamikus, erőteljes, gyors és hatékony játékot játszanak a szerbek, lehetett látni a képzési rendszerben a nagyfokú tudatosságot.

Az összetartás elsőszámú célja a CSAPATÉPÍTÉS volt, ami nem csak a vízre terjedt ki, ezek az edzőtáborok nagyon jók arra, hogy a parton is igazi csapat formálódjon belőlünk, hiszen a srácok ilyenkor együtt mozognak reggeltől estig és minden egyes perccel érnek össze, ami a csapat eredményességére is pozitív hatást gyakorol. 

Az uszodai körülmények a célnak teljesen megfeleltek, bár láttunk már jobb állapotú létesítményt, szerb barátaink igyekeztek kitenni magukért, hogy ne legyen hiányérzetünk. A szállást  az Avala hotelben biztosították számunkra, ami mindig nagyon jó, én személy szerint harmadik alkalommal járok vissza ide a hegyen fekvő szállodába, ahol a szobák mellett az étkezésekre sem lehet panasz, bőséges hústálakat szolgálnak fel minden alkalommal. 
 
A körülmények teljesen ideálisak voltak, nagyon jól éreztük magunkat, és szakmailag is elégedett voltam a 4 nappal. Miután hazamegyünk azt a célt tűztem ki a csapatnak, hogy abból a sebességből, dinamikus játékképből, amit sikerült felvennünk, nem engedhetünk, ebből a szintből lejjebb nem adunk!

 

Adó 1 %