BVSC-Zugló

 fiu-ifi-csapat

Országos Fiú Ifjúsági Bajnokság- 20.forduló

2019.04.07. 12:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- KSI SE 10- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-3,3-3,2-3,2-2 )

BVSC- Zugló: Takács- Batizi, Fodor, Csorba 4, Gyenis 2, Balaska 2, Sólyom. Csere: Szarvas, Szőke 2, Farkas, Gyémánt

kemeny-kristofKemény Kristóf: Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk, nagy sanszot szalasztottunk el. Nekem személy szerint a legfájóbb, hogy gyakorlatilag saját magunkat vertük meg, ez a meccs a mi kezünkben volt. Nyilván bőven túlhibáztuk magunkat a megengedettnél, ezért is kaptunk ki tegnap, de ezt a részét nem részletezném. Viszont, pont ma hallottam egy ismerősömtől, hogy a surranó pályán is lehet valaki olimpiai bajnok, vagyis nem biztos, hogy véletlenül dobta az élet a nehezebb utat. A bajnoki döntőre továbbra is REÁLIS esélyeink vannak! Jövő heten Ferencváros, ott sok minden eldől. Hajra BVSC!

Országos Fiú Ifjúsági Bajnokság- 19.forduló

2019.03.24. 16:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- AVUS 13- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-1,2-1,3-1,3-5 )

BVSC- Zugló: Takács- Batizi 1, Fodor, Csorba 1, Gyenis 2, Balaska 2, Sólyom 2. Csere: Szarvas, Szőke 4, Farkas, Gyémánt, Strasser 1.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Menjünk szépen sorban. Az első negyed rendben volt. Utána 6 percig játszottunk egy izgalmas 0- 0- at az AVUSsal, amiből sikerült egy kicsit kizökkenni és újra gólokat lőni. Egészen a 3.negyed végéig nagyjából elfogadható volt a játékunk. Utána teljesen szétestünk. Iszonyatos kapusbakik félpályáról, helyzetek teljes elpocsékolása, játékosok egymásra való mutogatása, belekényelmesedő védekezés és amit el lehet képzelni. Hogy mondjak valami pozitívat: a védelem, egészen a teljes rövidzárlatig sziklaszilárd és fegyelmezett volt, gyakorlatilag csak félpályáról voltak kapura lövések, ami nyilván egy komoly dicséret. Viszont támadásban végig enerváltnak, pontatlannak, dekoncentráltnak, egyáltalán nem hatékony alakzatnak éreztem a csapatom, ha ma megfelelő az energiaszintünk, szerintem 16- 18 gólt lőttünk volna és egy normális kapusteljesítménnyel 3 találatnál nem nagyon kellett volna többször kapitulálni.

Bővebben...

Országos Fiú Ifjúsági Bajnokság- 18.forduló

2019.03.17. 12:30 óra- Szentes

Legrand Szentes- BVSC- Zugló 9- 20  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-6,3-4,3-5,1-5 )

BVSC- Zugló: Takács- Batizi, Fodor 1, Csorba 5, Gyenis 2, Balaska 2, Sólyom 5. Csere: Szarvas, Szőke 2, Farkas 2, Gyémánt 1, Dávid, Strasser

kemeny-kristofKemény Kristóf: Alakul a molekula, de az építkezés még nem állhat meg, a következő időszak feladata, hogy szépen lassan, de biztosan fejlődjünk egyéni- és csapatszinten egyaránt, mert bízom benne, hogy nem csak én érzem úgy, hogy bőven van még bennünk teljesítmény, hanem a csapat is! Na elég a közhelyekből, gratulálok a fiúknak, hajrá BVSC!

Országos Fiú Ifjúsági Bajnokság- 17.forduló

2019.03.10. 12:30 óra- Komjádi

Vasas SC- BVSC- Zugló 5- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,2-0,0-3,2-2 )

BVSC- Zugló: Takács- Szőke, Farkas, Batizi 2, Dávid, Gyenis 2, Balaska Csere: Szarvas, Gyémánt, Csorba, Mészáros M., Sólyom 3.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Én úgy érzem, amennyiben kihoztuk volna a maximumot magunkból, akkor egy 14- 4 körüli eredményt kellett volna produkálnunk. Az utóbbi időben a saját tudásunk maximum 50%- át nyújtjuk, ami a középcsapatok ellen is erős jóindulattal csak szódával elég, a rangadókra ez a teljesítmény biztos, hogy kevés lesz. Szakmai okai nem lehetnek, így maradnak a lelki és szellemi tényezők, amelyeket gyorsan meg kell oldjunk! Annak azért örülök, hogy ez a mélypont pontveszteségben nem mutatkozik meg, ami mindenféleképpen a csapat erejét támasztja alá! Hajrá BVSC!

 

Országos Fiú Ifjúsági Bajnokság- 16.forduló

2019.03.03. 13:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Debrecen 11- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,3-3,3-3,4-2 )

BVSC- Zugló: Takács ( Szász )- Szőke 1, Batizi, Fodor 1, Csorba 1, Balaska 2, Sólyom 5. Csere: Farkas, Gyémánt, Dávid, Gyenis 1, Mészáros

kemeny-kristofKemény Kristóf: Kicsit olyan érzésem volt, mintha keresztül kellene mennünk egy épületen, ami telis- tele van zárt ajtókkal. Igen ám, csak van egy kulcscsomónk, amin az összes ajtó nyitásához található egy kulcs. Mi pedig ahelyett, hogy a megfelelő kulccsal a megfelelő ajtót kinyitva kijutottunk volna az épületből, az összes ajtót tokostul kirúgtuk és a jóval nehezebb megoldást választva oldottuk meg a feladatot. Konkrétabban: sok védekezési hibával, gyenge kapusteljesítménnyel és rengeteg kihagyott helyzettel játszva, de iszonyatos küzdeni tudással, a végletekig eszméletlen hajtással és bármi áron győzni akarással, nagyon nagyon nehezen, de sikerült legyűrnünk a Debrecen csapatat, amivel nagyon fontos 3 pontot zsebeltünk a folytatáshoz!

Bővebben...

1. oldal / 35

Adó 1 %