BVSC-Zugló

 fiu-ifi-csapat

Országos Fiú Ifjúsági Bajnokság- 2.forduló

2018.10.10. 10:00 óra-Eger

ZF- Eger- BVSC- Zugló 5- 16Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-5,1-2,2-4,2-5 )

BVSC- Zugló: Takács - Szarvas, Szőke 1, Fodor 3, Csorba 2, Gyenis 3, Balaska 2. Csere: Farkas 1, Batizi 1, Gyémánt 1, Haffner, Urbán, Sólyom 2.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Az elején nagyon határozottan kezdtünk, ezzel el is léptünk 5- 0- ra az első negyed után. A második negyedben a gólgyártás kissé akadozott, viszont szerencsére hátul rendben volt a gépezet, így fokozatosan tudtuk növelni az előnyünket, a végére meg teljesen kinyílt az olló, elégedett vagyok a játékkal, meg az eredménnyel is. Viszont nincs megállás, még nagyon sok előrelépési lehetőséget látok egyénileg és csapatszinten is, amit ki kell használnunk, hiszen szépen lassan újra nagyon komoly feladatok várnak ránk, amiket szeretnénk abszolválni. Gratulálok a csapatnak, hajrá BVSC!

Országos Fiú Ifjúsági Bajnokság- 3. forduló

2018.10.07. 16:00 óra- Debrecen

Debrecen- BVSC- Zugló 11- 13Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,2-2,2-5,4-4 )

BVSC- Zugló: Takács - Szarvas, Szőke 1, Fodor 2, Csorba 2, Gyenis 2, Balaska 2. Csere: Farkas 1, Batizi, Gyémánt 1, Haffner, Dávid, Sólyom 2.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült behúzzuk a 6 pontos derbit, hiszen amióta tudjuk a sorsolást ( 4 hete ), azóta erre a meccsre készülünk. Az új lebonyolítás miatt- vagyis nem négyes döntő a rájátszás, hanem külön döntőt, illetve bronzmeccset játszanak a csapatok- minden pontnak hatalmas jelentősége van az alapszakaszban, ezáltal ennek a meccsnek a súlya is felértékelődött. Úgy érzem, az elején követtünk el olyan hibákat, amivel a saját dolgunkat nehezítettük meg, a végén pedig pár fegyelmezetlenségből fakadóan nem tudtuk simábbra hozni a végjátékot és hamarabb lezárni a meccset. Viszont az egész meccsen elképesztő tempót diktáltunk, ezzel folyamatosan lélektani nyomás alá helyezve a Debrecent, 8 játékosunk iratkozott fel a gólszerzők közé, ezzel is mutatva, hogy a CSAPATSZELLEM nagyon rendben van nálunk és végül, de nem utolsó sorban, a korosztály egyik legjobb játékosát 1 akciógólon tartva, a mérkőzés második felében hősiesen védekezve, végig iszonyatos győzni akarással hoztuk a rangadót.

Bővebben...

Országos Fiú Ifjúsági Bajnokság- 1. forduló

2018.09.23. 12:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Szegedi VPS 26- 3 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 6-1,5-1,5-0,10-1 )

BVSC- Zugló: Takács - Szarvas 1, Szőke 2, Fodor 6, Csorba 1, Gyenis 2, Balaska 6. Csere: Farkas 1, Batizi 3, Gyémánt 1, Haffner 1, Dávid, Sólyom 2.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Örülök, hogy ennyire erőteljesre sikerült a rajt, annak pedig végképp, hogy nem kényelmesedtünk bele, hanem végig vittük a pörgést. Természetesen a helyén kell kezeljük a meccset, hiszen ennél csak nehezebb feladatok várnak ránk. Mostantól a Debrecen elleni idegenbeli rangadóra készülünk, amelyre pontosan két hét áll rendelkezésünkre! Gratulálok a csapatnak, Hajrá BVSC!

 
 

Bronzérmes Ifi Csapatunk a hétvégi felkészülési tornán

2018.09.15-16.- Szőnyi út

ifi-felkeszulesi-tornaKemény Kristóf: A felkészülésünk 8.hetének hétvégéjén volt lehetőségünk rendezni egy 4 csapatos tornát, amelyre a KSI és az FTC ifi csapatai mellett a Nagykanizsa Ob1/b is elfogadta a meghívásunkat. Nagyon hasznos torna volt számunkra, hiszen tisztán megmutatta, hogy a teljesítményünk még nagyon hullámzó. Szombat reggel a Fradi ellen kifejezetten rosszul, este viszont a Kanizsa ellen kifejezetten jól játszottunk. Utóbbi meccsre összeállt a védekezésünk, Ábel jól védett és a komoly iramdiktálás következményeként folyamatosan jöttek a helyzetek, amelyeket szépen ki is használtunk, így sikerült a végén magabiztosan győznünk.

Bővebben...

Aranyérmes Országos Fiú Ifjúsági Csapatunk!!

2018.06.03. 18:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- KSI SE 12- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,5-2,3-1,2-5 )

BVSC- Zugló: Mizsei - Fodor 1, Mladoniczky 1, Ágh, Csorba 3, Tanczer 1, Sugár 2.  Csere: Szarvas, Batizi 1, Gyenis 1, Balaska, Sólyom 2.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Életem legnagyobb élménye! Szeretném Mindenkinek megköszönni, aki részese volt és segített, elsősorban a játékosoknak, de az edzőkollégáknak, vezetőségnek, meg az egyesületnek is nagyon hálás vagyok! Nagyon boldog vagyok, hogy a BVSC család tagja lehetek, ennyire jó légkörben még életemben nem dolgoztam, ennyire jól még sehol sem  éreztem magam! A szezonról pedig annyit, hogy kétszer nyertük meg a bajnokságot. Egyszer egész évben, másodszor pedig ezen a hétvégén. Én úgy gondolom, hogy mi fejlődtünk a legtöbbet, tavasszal pontot sem vesztettünk, teljesen megérdemeltük az aranyat, a legjobb CSAPAT mi voltunk! Gratulálok Mindenkinek!

Bővebben...

1. oldal / 31

Adó 1 %