BVSC-Zugló

orszagos-gyerek-csapat

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 25.forduló

2019.05.19. 12:30 óra- Szolnok

Szolnoki Dózsa- BVSC- Zugló 9- 14Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-5,4-2,2-5,2-2 )

BVSC- Zugló: Kiss- Kohári 3, Rajna 3, Domján 1, Mészáros B. 3, Reményi 1, Pap Csere: Kovács, Muresan, Bak, Stiegler, Kedves 1, Rékási 2, Gálik

nagy-sandorNagy Sándor: A jó kezdés adott egy olyan alapot ami meghatározta az egész meccs hangulatát, agresszívabbak voltunk, jobban akartuk a győzelmet. A második negyedben jött egy kis hullámvölgy, a bírói felfogás is megváltozott egy kicsit. Ezt átvészeltük, tettük tovább a dolgunkat, majd újra elléptünk már 7 góllal is, innen pedig már nem tudott visszakapaszkodni ellenfelünk. A második félidőben tetszett a zóna, megérte annyit gyakorolni a héten. Egy feladatunk maradt az idényből, fel fogunk készülni arra is! Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 24.forduló

2019.05.12. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- MVLC 12- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-3,2-0,3-2,3-4 )

BVSC- Zugló: Kiss- Kohári 1, Kovács 1, Rajna 1, Mészáros B. 4, Reményi 1, Pap Csere: Balogh 2, Domján 2, Bak, Stiegler, Kedves, Rékási, Derekas, Gálik

nagy-sandorNagy Sándor: A három pont begyűjtésén kívül nem tudok másnak örülni. Természetesen megvan az én felelősségem is az elmúlt időszakban, de a fiúké is! Egy ponton az én feladatom véget ér, nem tudok egyszerre hat embert irányítani, ennél sokkal nagyobb önállóságra van szükség a vízben. Nincs megállás: egy hét múlva Szolnokon nagyjából el is dől a sorsunk. Én bízom a csapatban, de nagyobb fegyelem mellett, sokkal koncentráltabban kell edzeni a jövő héten!

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 23.forduló

2019.05.05. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- PSN Zrt. 6- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,0-1,4-3,1-1 )

BVSC- Zugló: Kiss- Rajna 1, Balogh 2, Domján 1, Mészáros B. 2, Reményi, Pap Csere: Kohári, Kovács, Bak, Stiegler, Kedves, Rékási

nagy-sandorNagy Sándor: A végeredményen és a mutatott játékon kívül is fáj nekem egy- két dolog. Fáj, hogy szombaton kijövök az OB I- es meccsre és két játékosom van kint. Fáj, hogy szinte soha, senki nem marad megnézni az ifi vagy a serdülő meccset. Fáj, hogy sokszor úgy érzem (egy- két kivételtől eltekintve), én akarom a legjobban a győzelmet, a fejlődést, az előrelépést. Én akarom, mert nekem ez az életem és sosem fogom megérteni, hogy aki ennyi energiát öl bele ebbe nap, mint nap, annak hogyan nem lehet az. Mert igenis azt vallom, hogy egy 14- 15 éves gyerek, aki az ország egyik legjobb klubjában egy ilyen sikersportágat űz, annak ez kell, hogy legyen az élete!

Bővebben...

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 22.forduló

2019.04.28. 11:30 óra- Margitsziget, Hajós 33m- es

UVSE- BVSC- Zugló 12- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-3,1-2,4-2,3-1 )

BVSC- Zugló: Kiss- Rajna 3, Balogh 1, Domján, Mészáros B. 1, Reményi, Pap 1. Csere: Kohári, Kovács 2, Bak, Stiegler, Kedves, Rékási, Gálik

nagy-sandorNagy Sándor: Az áprilisi nagy meccsdömping lezárásaként megpróbáltuk befogni a tabella második helyezettjét, ami sajnos nem sikerült ma. Közel három negyeden át fej- fej mellett haladt a két csapat, amikor egy véleményes bírói ítéletből mi jöttünk ki rosszabbul és ez volt a fordulópont a mérkőzésen. Mindezek ellenére ezt mi szúrtuk el, a második félidőben sablonosan, olykor bután támadtunk a zóna ellen. A védekezés pedig az egész meccsen "csúszkált", sok volt a figyelmetlenség, ami legtöbbször a kommunikáció hiánya miatt jött létre. Van bennem hiányérzet, mert sokkal több volt a mérkőzésben... A feladat viszont adott: meg kell őrizni a harmadik helyünket a tabellán, ami jogosan megillet minket! Hajrá BVSC!

Húsvéti Vízilabda Karnevál- Összefoglaló

2019.04.17.- 04.19.- Szombathely

ywpc-ezust-2019Országos Fiú Gyermek Csapatunk szerdától péntekig a Húsvéti Ifjúsági Vízilabda Karneválon vett részt Szombathelyen az AVUS szervezésében. Fiataljaink remekül helytálltak, ezüstéremmel zárták a tornát. 

Nagy Sándor: A tavalyi évhez hasonlóan idén is meghívtak minket a már hagyománynak számító húsvéti tornára. Ahogyan az ezt megelőző évben, most is nagyon hasznos, jó hangulatú és kiválóan szervezett eseményen vehettünk részt.  A szabályok egy kicsit mások voltak, kisebb volt a pálya és a labda, valamint 6 méter vagy annál messzebbről rá lehetett lőni a szabaddobást. Ettől a játék felgyorsult, több volt a gól, látványosabbak voltak a mérkőzések.

Bővebben...

1. oldal / 36

Adó 1 %