BVSC-Zugló

orszagos-gyerek-csapat

Ezüstéremmel zárt országos fiú gyermek Csapatunk a Hasznos István felkészülési tornán

2018.09.01.- 09.02- Szolnok

nagy-sandorNagy Sándor: A tavalyi évhez hasonlóan ismét örömmel fogadtuk el a meghívást a Hasznos István Tornára. Ezek a mérkőzések az első közös gyakorlások, remek alkalom, hogy összeszokjon egy kicsit a csapat. A Szeged elleni találkozó egy hullámvasút volt, kiváló kezdés után mintha két kézzel rántottuk volna be a kéziféket a második negyedben. A második félidőben aztán megint a tudásának megfelelően játszott a csapat.

Bővebben...

Fiú Gyermek OB szezonértékelő 2018

2018.07.05. 

sajat/nagy-sandor-ogyerekNagy Sándor: A nyáron több új játékos is érkezett a csapatba, az elsődleges feladat az ő beépítésük volt, illetve az alapkeret kialakítása a nyár végére. Az edzőtábor végére ki is alakult a csapat, a Brandi Kupán már így is szerepeltünk, ahol a döntőben kaptunk csak ki az UVSE csapatától. Szeptember elején Szolnokon vettünk részt egy tornán, ekkor mutatkoztak az első jelek arra, hogy lesz keresnivalónk a bajnokság során is. Az ősszel lépésről lépésre haladtunk, egyre jobban játszottak a fiúk, kezdett összeállni a játékunk. A karácsonyi szünet előtti hajtásban kimondottan jól teljesítettünk, a második helyen vártuk a tavaszi folytatást. Egy meccs volt ősszel ahol nem ment, annak sima vereség lett a vége, az összes többi alkalommal hoztuk a kötelezőket. Az őszi jó eredmények után már nem várhattuk azt, hogy félvállról vesz minket bárki is, több olyan találkozó is akadt ahol vért izzadtunk a 3 pontért, egy alkalommal pedig a két pontért.

Bővebben...

Fiú Gyermek Országos Bajnokság- 26. forduló

2018.05.26. 10:00 óra- Nyéki Imre uszoda, 33m- es

A- HÍD OSC- BVSC- Zugló 5- 12  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-3,1-4,0-2 )

BVSC- Zugló: Kovács Balázs ( Veress )- Tátrai 2, Mohos, Mészáros M. 1, Báki 1, Hajdu 2, Szücs 2. Csere: Hörömpöli, Sliczni Szabó, Keresztes 2, Balogh, Mészáros B. 1, Rajna 1, Bandi

sajat/nagy-sandor-ogyerekNagy Sándor: Ezt a mai meccset nem szeretném értékelni, mert nem tudnék a jóízlés hatarain belül maradni. Az egész szezonhoz viszont szeretnék gratulálni, megvan a bronzérem, szép volt fiúk! Számunkra véget ért a bajnokság, hajra ifik és serdülők a négyesdöntőben, ez a mi évünk kell, hogy legyen! Hajrá BVSC!

 

Fiú Gyermek Országos Bajnokság- 20. forduló

2018.05.18. 17:45 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- KSI SE 11- 6  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-1,4-1,2-2,0-2 )

BVSC- Zugló: Kovács Balázs- Tátrai 3, Keresztes, Mészáros M. 4, Báki 1, Hajdu 3, Szücs. Csere: Hörömpöli, Sliczni Szabó, Balogh, Mészáros B., Rajna

sajat/nagy-sandor-ogyerekNagy Sándor: A decemberi előző meccs óta vártuk a lehetőséget a visszavágásra. Az akkor megélt igazságtalanság és az azóta történt peches momentumok egyvelege egy egészséges dühöt, agressziót váltott ki a fiúkból, ellenállhatatlanul gázoltak át ellenfelünkön. Az első két, két és fél negyedben minden klappolt: kellően agresszív volt a védekezés, a támadásainkat pedig rendre gólokkal zártuk le. Amikor már kilenc góllal is vezettünk egy kicsit megtorpantunk, ebben volt némi tudatosság is, nekünk már nem volt sietős, a KSI- nek kellett futnia az eredmény után. Az utolsó negyedben még legalább 3- 4 hatalmas helyzetet hagytunk ki, de hátul megmaradt a stabilitás, nem forgott veszélyben a győzelem.

Bővebben...

Fiú Gyermek Országos Bajnokság- 19. forduló

2018.05.01. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Szolnoki Dózsa 12- 7  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-2,3-0,5-2 )

BVSC- Zugló: Kovács Balázs ( Veress )- Tátrai 4, Mohos 1, Mészáros M. 4, Báki, Hajdu, Szücs 1. Csere: Hörömpöli, Sliczni Szabó, Keresztes 1, Balogh, Mészáros B. 1, Bak, Bandi

sajat/nagy-sandor-ogyerekNagy Sándor: A márciusi ítéletidő miatt most pótoltuk ezt az elmaradt fordulót, a munka ünnepét sikerült egy győzelemmel megkoronázni. Megint döcögősen indult az eleje, de sem a fiúk, sem én nem kezdtünk el idegeskedni, tudtuk, hogy eljön a mi időnk a második félidőben. Ez nem azt jelenti, hogy nem tudunk szorosat fogni, csak az a helyzet, hogy ha a szorost és a zónát tudjuk variálni, akkor jobban működik a védekezésünk. Ilyenkor nem kötnek minket a szabályok és a helyzetnek megfelelőlen reagálunk és még jobban elkezdjük diktálni a tempót a lefordulásokkal. Tudjuk, hogy ennél több kell majd a KSI ellen, de addig még van időnk gyakorolni, pontosítani a játékunkat.

Bővebben...

1. oldal / 31

Adó 1 %