BVSC-Zugló

orszagos-gyerek-csapat

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 19.forduló

2019.03.24. 14:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- AVUS 17- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,4-1,5-3,6-1 )

BVSC- Zugló: Koncz- Kohári 4, Rajna, Balogh 3, Domján 2, Reményi 2, Kedves 2. Csere: Kovács 1, Mészáros B. 1, Bak 1, Stiegler, Pap, Rékási, Gálik 1.

nagy-sandorNagy Sándor: Ezen a héten sokaknak ez volt a harmadik meccse, sűrű volt a márciusi program, de összességében jól vettük az akadályokat. Talán a szokatlan időpont miatt a kezdés döcögősre sikerült, sok volt a figyelmetlenség hátul és a kapkodás elöl. Aztán rendeztük a sorokat, agresszívabb lett a szoros emberfogás és elkezdtük belőni a helyzeteinket. Volt még egy hajmeresztő szakasza a mérkőzésnek, az utolsó negyed viszont nagyon rendben volt megint, több szemre is tetszetős gólt lőttünk. 

Bővebben...

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 18.forduló

2019.03.17. 11:15 óra- Szentes

Legrand Szentes- BVSC- Zugló 11- 15  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-4,1-3,3-3,5-5 )

BVSC- Zugló: Kiss ( Koncz )- Rajna 1, Balogh 2, Domján 2, Mészáros B. 3, Reményi 3, Pap Csere: Luib, Bak 1, Stiegler, Kedves, Rékási 3.

nagy-sandorNagy Sándor: Ez a hétvége elvileg szabad lett volna, e helyett edzeni kellett március 15- én és vasárnap hajnalban pedig Szentesre utazni. Mindezek és a hiányzók ellenére jobb összképre, összeszedettebb játékra számítottam. Elsősorban az emberhátrányos védekezés volt káosz, ne tévesszen meg senkit a statisztika, sok gólt kaptunk a kiegészülés után. Érzem a csapaton a szellemi fásultságot, éppen ezért nem változtatok: holnap szünet lesz, de utána gőzerővel készülünk tovább az áprilisi rangadókra. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 17.forduló

2019.03.10. 10:00 óra- Komjádi

Vasas SC- BVSC- Zugló 7- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-5,2-3,2-2,1-3 )

BVSC- Zugló: Koncz ( Kiss  )- Kovács, Rajna 3, Balogh 2, Mészáros B. 2, Reményi, Kedves Csere: Kohári 3, Gálik, Bak 2, Stiegler, Pap, Rékási 1, Derekas

nagy-sandorNagy Sándor: A múlt heti gólzáporos győzelem után azt kértem, hogy a védekezésben több energiát mozgósítsunk, jobban koncentráljunk a saját kapunk előtt. A végeredményt nézve ez megvalósult, de ma is akadtak bosszantó szituációk, ami az élcsapatok ellen nem fog majd beleférni! Az első negyedben alakult az infarktusom, de aztán a padról érkezők visszahoztak az élők közé: pillanatok alatt átvettük a vezetést, amit már nem is engedtünk ki a kezünkből. A zóna elleni játék akadozott, ezt még sokat kell gyakorolni. Nem akarok minden alkalommal elégedetlennek tűnni, mert nem is vagyok az, inkább csak azt szeretném, hogy fejlődjünk hétről hétre, mert nemsokára jön a bajnokság legfontosabb szakasza. A céljaink pedig változatlanok, minden héten a győzelemért megyünk, bárki is legyen az ellenfél! Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 16.forduló

2019.03.02. 11:00 óra-Szőnyi út

BVSC- Zugló- Debrecen 19- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 6-2,5-4,2-0,6-4 )

BVSC- Zugló: Kiss ( Koncz )- Rajna 3, Balogh 2, Domján 3, Mészáros B. 4, Reményi 1, Pap Csere: Kohári 3, Kovács 1, Gálik, Stiegler 1, Kedves, Rékási, Derekas 1.

nagy-sandorNagy Sándor: A múlt heti feszült, a végletekig izgalmas meccs után azt kértem: ma ne mi szolgáltassuk az izgalmakat. Ez teljes mértékben megvalósult, még akkor is ha ismét voltak idegtépő szakaszok. A támadójáték újra a régi volt, a fór mutató kimondottan jól néz ki (14/8), valamint örülök neki, hogy a 19 lőtt gólon kilencen osztoztak. A védekezés viszont megint csak szakaszosan működött, a 10 kapott gól sok az utolsó előtti csapattól, a centerből kapott akciógólok (5!) pedig nem férnek majd bele a jövőben sem. Saját csapatomon kívül gratulálok a serdülőknek és az ifiknek is a győzelmekhez! Hajrá BVSC!

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 15.forduló

2019.02.24. 10:00 óra-Szőnyi út

BVSC- Zugló- ZF- Eger 8- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-0,2-3,2-3,2-1 )

BVSC- Zugló: Kiss- Rajna, Balogh, Domján 1, Mészáros B. 3, Reményi 2, Pap Csere: Kohári, Kovács, Bak, Kedves

nagy-sandorNagy Sándor: Hosszasan lehetne elemezni, értékelni ezt a meccset, de szinte csak olyan mondandóm van, ami kizárólag a csapatra tartozik. Nem titok: nagyon rosszul, figyelmetlenül játszottunk, egy könnyű meccsből pillanatok alatt rangadót gyártottunk magunknak. Kevés volt még az átlagosnak nevezhető teljesítmény is, Kiss Benedek védései és Kedves Benedek centerjátéka viszont üde színfolt volt. Csak a három ponthoz tudok gratulálni, lesz min dolgozni a továbbiakban is!

1. oldal / 35

Adó 1 %