BVSC-Zugló

Bronzérem a Hasznos István Vízilabda Tornán!

FaceBook

2020.01.11.- 01.12. - Szolnok

sajat/nagy-sandor-gyerekNagy Sándor: Rendszeres résztvevői vagyunk a szolnoki Hasznos István Tornának, amit a bajnokság új lebonyolítása miatt nem szeptember elején, hanem most rendeztek meg. Fiatal csapattal, szinte csak 2006- osokkal indultunk el, így egy kicsit jobban megismertem azokat is, akik még nem szerepeltek az országos bajnokságban. Az első nap bemelegítésnek jó volt, sajnos egyik ellenfelünk sem tanúsított nagy ellenállást. Ami dicséretes: a fiúkat ez nem érdekelte, hajtottak elejétől a végéig és sok szép gólt lőttek mind a két meccsen.

Vasárnap hajnali kelés után kellett lejátszani az elődöntőt a hazai csapattal, ahol még nem tudtuk felvenni a versenyt a fizikálisan erősebb 2005- ös játékosaikkal. Voltak azért biztató jelek, teljes csapattal, a bajnokságban vissza fogunk vágni az eddigi vereségekért.

A bronzmeccsre visszakaptuk egyik csoportbeli ellenfelünket, akik egy kicsivel jobban teljesítettek, mint szombaton. A győzelem így sem volt kérdéses, a helyzetek kihasználásán már érződött a fáradtság.

Jó tapasztalat volt ez a torna, ezúton is köszönjük a meghívást!

 
Eredmények:

BVSC- Szabadka 25- 7

BVSC- Békéscsaba 25- 4

BVSC- Szolnok 11- 18

BVSC- Szabadka 17- 9

( Fotó: Koncz Balázs ) 

Adó 1 %