BVSC-Zugló

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 2.forduló

FaceBook

2019.10.06. 15:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Legrand Szentes 15- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,4-2,4-0,4-3 )

BVSC- Zugló: Koncz- Balogh 6, Szendrei 2, Doroszlai 2, Füzesi, Takács, Kedves 3. Csere: Szőke M., Bodóki, Tátrai, Szőke B., Simon, Szentesi, Bakulya 2.

Nagy SándorNagy Sándor: Mai ellenfelünk egy hete megszorongatta a Vasast és mivel idén még nem játszottunk a Szentessel, ezért ebből indultunk ki. A kezdés jól sikerült és már az első félidőben sokat cseréltem, hogy végig frissek maradjunk. A harmadik negyedben teljesen kinyílt a meccs, mi továbbra is motiváltan, fegyelmezetten játszottunk, a másik oldalon meg a fehér zászlót láttam lengedezni. A gólszerzésből ma kevesebben vették ki a részüket, de nekem ez csak utólag derült ki, amikor megnéztem a meccs jegyzőkönyvét. A találkozó alatt végig az volt az érzésem, hogy jól és igazi csapatként működnek a fiúk elöl és hátul is. A Szentes ma nem fejtett ki nagy ellenállást, mi viszont végig hajtottunk, ennek köszönhető a vártnál nagyobb arányú győzelem.

 

Van három hetünk felkészülni a következő mérkőzésre, bízom benne, hogy tudjuk tartani a közelmúltban jól bevált edzés-fegyelmet. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!
Adó 1 %