BVSC-Zugló

Kvalifikációs torna- 1.forduló

2019.09.07.- 09.08.- Szeged

AVUS- BVSC- Zugló 12- 17Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-3,3-6,3-5,1-3 )

BVSC- Zugló: Szabó ( Koncz )- Szendrei 2, Szőke B. 1, Füzesi 3, Takács 1, Kedves 1, Szentesi Csere: Balogh 5, Doroszlai 3, Szőke M., Tátrai, Simon, Bakulya 1.

Nagy SándorNagy Sándor: Az első meccs mindig nehéz, pláne idegenben, kora reggeli kelés és utazás után. Nem sikerült úgy kezdeni, ahogy szerettünk volna, az első negyedben csúszkált a szoros emberfogás és nem működött a bekkelés sem. Ettől nem estünk kétségbe, fegyelmezettek maradtunk és tartottuk magunkat ahhoz, amit megbeszéltünk. A héten sokat gyakoroltuk a zóna elleni játékot, nekem ez a szegmens tetszett a legjobban: jók voltak a beindulások, sok ítéletet harcoltunk ki a második félidőben is. A védekezésen kell még javítanunk, az egy- egy elleni párharcokra oda kell állni keményebben. A vasárnapi meccsek még nehezebbek lesznek, fel kell nőni a feladathoz!

BVSC- Zugló- Szolnoki Dózsa 9- 10Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,4-4,2-2,2-2 )

BVSC- Zugló: Szabó- Balogh 1, Szendrei 2, Szőke B., Füzesi, Kedves 3, Szentesi Csere: Doroszlai 1, Tátrai, Simon 2, Takács, Bakulya

Nagy Sándor: Az első negyedben álmoskásan, lassan kezdtünk és alkalmazkodni kellett a bírói felfogáshoz is- ami a szöges ellentéte volt a tegnapinak. A félidőig felvettük a ritmust meg a kesztyűt is, harcosabban, keményebben játszottunk. A folytatásban meggyűlt a bajunk a zóna elleni játékkal, sajnos nem ment olyan jól, mint a Szombathely ellen. Az utolsó negyed előtt azt éreztem, hogy meglesz a meccs, frissebbnek láttam a fiúkat, mint ellenfelünket. Nem szoktam ilyet mondani és ha más edzőtől hallom akkor sem tetszik, de nem tudom jobban megfogalmazni: megvertük saját magunkat. Látszik, hogy közel azonos szinten van a két csapat, két hét múlva Szolnokon sem lesz könnyebb dolgunk, keményen kell dolgozni, hogy vissza tudjunk vágni majd.

BVSC- Zugló- Szegedi VPS 10- 14 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-6,6-1,1-4,1-3 )

BVSC- Zugló: Koncz- Balogh 3, Szendrei 1, Szőke B., Füzesi, Kedves 4, Szentesi Csere: Doroszlai, Szőke M., Tátrai, Simon, Takács 1, Bakulya 1.

Nagy Sándor: Nem volt sok idő a két meccs között, sejtettem, hogy benne lesz az izmokban a délelőtti 4 negyed. Az első negyed második fele megint rémálom volt, a védelmünk egy átjáróházzal volt egyenlő. Értem én, hogy nagyobbak meg erősebbek, de sokszor azt éreztem, hogy meg sem próbáljuk megoldani az egy- egy elleni játékhelyzeteket. A második negyedben bealudt a Szeged, mi meg összekaptuk magunkat és visszajöttünk a meccsbe. Aztán a sorminta szerint jött egy gyenge negyed és innen már nem tudtunk visszakapaszkodni. A "sündisznó" zóna ellen megint csak szenvedtünk, nincs még olyan átlövőnk, aki igazán veszélyes tud lenni ilyenkor. Nem szabad kétségbeesni, hanem dolgozni kell tovább és fegyelmezettebben edzeni a hétköznapokon!

Adó 1 %