BVSC-Zugló

Nagy Sándor évértékelője

FaceBook

2019.06.27. 

nagy-sandorNagy Sándor: Az idei országos gyerek csapat sok fejtörést okozott, néhány nap után megtapasztaltam: teljesen más karakterek a fiúk, mint a tavalyi csapatom. Nincs is ezzel gond, új kihívást jelentett ez az év- sok szempontból. Kicsit nagyobb létszámmal dolgoztunk egész évben a "B" csapat hiánya miatt, de a legtöbbször ez nem okozott gondot a sok sérülés és hiányzás miatt. Ezzel sajnos egész évben küszködtünk, sokszor a legfontosabb rangadók előtt is foghíjas csapattal készültünk. Azt gondolom, ez az egyik fő oka annak, hogy az egész szezon egy hullámvasút volt, ami, hol felejthetetlen élményeket, hol majdnem szívrohamokat okozott.

A szezon vége felé úgy tűnt, kezdünk elfogyni mind fejben, mind létszámban, jött néhány fájó és váratlan eredmény. Ellenben amikor kellett, akkor nagyon összekapta magát (ez egész évben jellemző volt) a csapat és megmutatta, hogy nem érdemtelenül állunk ott a tabellán ahol. Ahogy a "kicsiknél", itt is fájó, hogy a KSI volt az egyetlen csapat, akit egyszer sem tudtunk elkapni, de úgy érzem reális képet mutat a tabella.

Köszönöm szépen az egész éves segítséget Derekas Szilárdnak, Pecz Gábornak és Angeli Áronnak, valamint a szülők és nagyszülők támogatását! Sok sikert kívánok a fiúknak a serdülő évekre, csak így tovább!
 
Adó 1 %