BVSC-Zugló

Húsvéti Vízilabda Karnevál- Összefoglaló

FaceBook

2019.04.17.- 04.19.- Szombathely

ywpc-ezust-2019Országos Fiú Gyermek Csapatunk szerdától péntekig a Húsvéti Ifjúsági Vízilabda Karneválon vett részt Szombathelyen az AVUS szervezésében. Fiataljaink remekül helytálltak, ezüstéremmel zárták a tornát. 

Nagy Sándor: A tavalyi évhez hasonlóan idén is meghívtak minket a már hagyománynak számító húsvéti tornára. Ahogyan az ezt megelőző évben, most is nagyon hasznos, jó hangulatú és kiválóan szervezett eseményen vehettünk részt.  A szabályok egy kicsit mások voltak, kisebb volt a pálya és a labda, valamint 6 méter vagy annál messzebbről rá lehetett lőni a szabaddobást. Ettől a játék felgyorsult, több volt a gól, látványosabbak voltak a mérkőzések.

Ami a mi teljesítményünket illeti, az hagyott némi kívánnivalót maga után. Rengeteg technikai hibát láttam és sokszor elragadta a hév a csapatot, ami kapkodáshoz és káoszhoz vezetett. A meccsek párhuzamosan zajlottak egymás mellett, szólt a zene is, ezért meccselni nem nagyon volt lehetősége az edzőknek- ez is egy érdekes tapasztalat volt. A három nap során mintha egy hullámvasúton ültem volna, de úgy érzem, megérte részt venni a tornán, sokat tanulhattunk, ami hosszabb távon kamatozhat majd.

Ezúton is köszönjük a meghívást, szívesen jövünk 2020- ban is!
 
Eredmények:
 
BVSC- KUHAT 17- 1
KESI- BVSC 11- 11
MONZA 1- BVSC 11- 14
BVSC- Szolnok 13- 12
BVSC- AVUS 8- 6
Pécs- BVSC 9- 8
 
A Csapat tagjai: Kiss Benedek, Kohári Péter, Kovács Bence, Rajna Péter, Balogh Mátyás, Domján Dávid, Mészáros Bálint, Reményi Roland, Bak Roland, Stiegler Nándor, Pap Benedek, Kedves Benedek, Rékási Szabolcs, Gálik Gyula, Derekas Dániel, Luib Nándor, Muresan Patrik, Koncz Ákos
 
Adó 1 %