BVSC-Zugló

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 21.forduló

FaceBook

2019.04.14. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- FTC 12- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,3-0,5-4,3-2 )

BVSC- Zugló: Kiss- Rajna 1, Balogh 1, Domján 3, Mészáros B. 4, Reményi, Pap Csere: Kohári 1, Kovács 1, Bak, Kedves 1, Rékási

nagy-sandorNagy Sándor: Az egyik fájó őszi vereség az pont a Fradi elleni volt, ez, illetve az előző forduló eredményei is nagy motivációt kellett, hogy adjanak. Az első negyedben nagy akarásnak nyögés lett a vége, de mentettük a menthetőt, nem engedtük el három gólra ellenfelünket. A második negyedre rendeztük a sorokat, főleg a hátrányos védekezést és elkezdtük belőni a helyzeteinket. A szünet után elléptünk már 5 góllal is, de ezután jött egy rövidzárlat és újra nyílt volt a meccs. Az utolsó játékrészben kellett "újra" megnyerni a rangadót, a szívünk a helyén volt, amikor kellett mentünk előre, de nagy kockázatot már nem kellett vállalnunk.

A mai napon a szerencsével sem álltunk hadilábon, de meggyőződésem, hogy ezért is meg kell dolgozni és a fiúk ma igencsak kitettek magukért. Nem szeretném azt az érzést kelteni, hogy a pohár félig üres, de én arra koncentrálok most, hogy mit lehet még elérni az évben és nem arra, ami már megvan. Érzem a srácokban az erőt és az elszántságot, hogy ne elégedjünk meg ennyivel, menni kell tovább!

Saját csapatom mellett szeretnék gratulálni az ifiknek és a serdülőknek is, 9 pont a zsákban! Szép volt fiúk, hajrá BVSC!
Adó 1 %