BVSC-Zugló

Aranyérem a Jeney László Kupán!

FaceBook

2018.11.02.- 11.04. - Komjádi

BVSC- Kópé 17- 5

sajat/nagy-sandor-ogyerekNagy Sándor: Nem lebecsülve ellenfelünket, de jó ráhangolódás volt az egész tornára a meccs. Mindenki lehetőséget kapott, igazi csapatmunka volt a győzelem, olykor szemre is tetszetős támadásokat vezettünk.

BVSC- Nagyvárad 18- 13

BVSC- DVSE 11- 9

Nagy Sándor: A nap legnagyobb nehézsége az volt, hogy egymás után kellett lejátszani a meccseket. Minden edző azt mondja, hogy edzünk annyit, hogy bírni kell akár két meccset egymás után, de ez nem ilyen egyszerű. Büszke vagyok a fiúkra, hatalmasat küzdöttek. Magam is értetlenül állok néha egy- egy hiba vagy befejezés láttán, de ez a mindent elsöprő győzni akarás és gátlástalanság, amit tapasztalok hétről- hétre, az kárpótol. Csak így tovább, kezd összeállni a kép.

Vasas- BVSC 8- 12

BVSC- Oázis 16- 13

Nagy Sándor: A mai mérkőzéseken a fáradtság miatt sokkal több technikai hiba csúszott be, így egyszer sem volt könnyű dolgunk. Elég nagy káosz volt mind a kétszer a vízben, ezt hol magunknak, hol a játékvezetőknek is köszönhettük. A szívünk viszont ismét a helyén volt, tetemes hátrányból is szépen felálltunk, tettük a dolgunkat az elejétől a végéig. Gratulálok a fiúknak az egész hétvégi teljesítményhez!

Hasznos, jó kis torna volt, köszönjük a Vasasnak a szervezést és a meghívást!
 
A torna legjobb játékosa Mészáros Bálint lett! 

 

 

Adó 1 %