BVSC-Zugló

Ezüstéremmel zárt országos fiú gyermek Csapatunk a Hasznos István felkészülési tornán

FaceBook

2018.09.01.- 09.02- Szolnok

nagy-sandorNagy Sándor: A tavalyi évhez hasonlóan ismét örömmel fogadtuk el a meghívást a Hasznos István Tornára. Ezek a mérkőzések az első közös gyakorlások, remek alkalom, hogy összeszokjon egy kicsit a csapat. A Szeged elleni találkozó egy hullámvasút volt, kiváló kezdés után mintha két kézzel rántottuk volna be a kéziféket a második negyedben. A második félidőben aztán megint a tudásának megfelelően játszott a csapat.

A Fradi ellen egy igazi rangadóra készültünk, férfias küzdelem zajlott a vízben, kár, hogy egy kicsit szétfújták a játékvezetők a meccset. (Összesen 35 súlyos ítélet!) Az utolsó negyed közepéig fej- fej mellett haladt a két csapat, ekkor történt egy kis közjáték, ami megzavarta a csapatot. Innen már nem volt visszaút és végül simán nyert ellenfelünk, de szerintem ők is tudják, hogy az eredmény nem tükrözi a játék képét.

Vasárnap mind a két találkozó elején lendületesen, gólerősen kezdtünk és a védekezés is agresszív, pontos volt. A Szolnok ellen próbálgattunk új dolgokat a második félidőben, ennek köszönhető a sok kapott gól.
 
Összességében nagyon hasznos volt a torna, sok mindenre fény derült, hogy mit kell még gyakorolni. Ezúton is köszönjük szépen a meghívást, jövünk jövőre is!
 
Eredmények: 
BVSC- Szeged 18- 11
BVSC- FTC 11- 18
BVSC- Szolnok 16- 8
BVSC- Szentes 14- 3
Adó 1 %