BVSC-Zugló

Fiú Gyermek Országos Bajnokság- 20. forduló

FaceBook

2018.05.18. 17:45 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- KSI SE 11- 6  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-1,4-1,2-2,0-2 )

BVSC- Zugló: Kovács Balázs- Tátrai 3, Keresztes, Mészáros M. 4, Báki 1, Hajdu 3, Szücs. Csere: Hörömpöli, Sliczni Szabó, Balogh, Mészáros B., Rajna

sajat/nagy-sandor-ogyerekNagy Sándor: A decemberi előző meccs óta vártuk a lehetőséget a visszavágásra. Az akkor megélt igazságtalanság és az azóta történt peches momentumok egyvelege egy egészséges dühöt, agressziót váltott ki a fiúkból, ellenállhatatlanul gázoltak át ellenfelünkön. Az első két, két és fél negyedben minden klappolt: kellően agresszív volt a védekezés, a támadásainkat pedig rendre gólokkal zártuk le. Amikor már kilenc góllal is vezettünk egy kicsit megtorpantunk, ebben volt némi tudatosság is, nekünk már nem volt sietős, a KSI- nek kellett futnia az eredmény után. Az utolsó negyedben még legalább 3- 4 hatalmas helyzetet hagytunk ki, de hátul megmaradt a stabilitás, nem forgott veszélyben a győzelem.

A tényekhez hozzátartozik, hogy a már bajnok KSI- nél nem játszott a legjobb játékosuk, de ez legyen az ő dolguk. Az utolsó fordulóban kell feltenni a pontot az i- re, addig még dolgozunk tovább! Gratulálok a fiúknak és az ifiknek, serdülőknek is a mai győzelmekhez! Hajrá BVSC!

Adó 1 %