BVSC-Zugló

Fiú Gyermek Országos Bajnokság- 19. forduló

FaceBook

2018.05.01. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Szolnoki Dózsa 12- 7  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-2,3-0,5-2 )

BVSC- Zugló: Kovács Balázs ( Veress )- Tátrai 4, Mohos 1, Mészáros M. 4, Báki, Hajdu, Szücs 1. Csere: Hörömpöli, Sliczni Szabó, Keresztes 1, Balogh, Mészáros B. 1, Bak, Bandi

sajat/nagy-sandor-ogyerekNagy Sándor: A márciusi ítéletidő miatt most pótoltuk ezt az elmaradt fordulót, a munka ünnepét sikerült egy győzelemmel megkoronázni. Megint döcögősen indult az eleje, de sem a fiúk, sem én nem kezdtünk el idegeskedni, tudtuk, hogy eljön a mi időnk a második félidőben. Ez nem azt jelenti, hogy nem tudunk szorosat fogni, csak az a helyzet, hogy ha a szorost és a zónát tudjuk variálni, akkor jobban működik a védekezésünk. Ilyenkor nem kötnek minket a szabályok és a helyzetnek megfelelőlen reagálunk és még jobban elkezdjük diktálni a tempót a lefordulásokkal. Tudjuk, hogy ennél több kell majd a KSI ellen, de addig még van időnk gyakorolni, pontosítani a játékunkat.

Most egy szusszanásnyi pihenő, aztán ráfordulunk a célegyenesre, ott is ilyen összehangolt csapatmunkára lesz szükség! Gratulálok a fiúknak az újabb győzelemhez! Hajrá BVSC!

Adó 1 %