BVSC-Zugló

Fiú Gyermek Országos Bajnokság- 22. forduló

FaceBook

2018.04.15. 12:15 óra-Eger, Bitskey

ZF- Eger- BVSC- Zugló 11- 12  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-3,4-2,1-3,1-4 )

BVSC- Zugló: Kovács Balázs- Tátrai 5, Mohos, Mészáros M. 5, Báki 2, Hajdu, Szücs Csere: Reményi, Bandi, Keresztes, Balogh, Mészáros B., Rajna

sajat/nagy-sandor-ogyerekNagy Sándor: Az egri csapat sokat fejlődött ősz óta, két válogatott játékosuk van nekik is, a tabellán messze vannak tőlünk, de ez ma nem látszódott. Az első percekben jól használtuk ki a helyzeteinket és vezettünk is, aztán jött egy elég hosszú rövidzárlat. Minden kimaradt helyzetünkből gólt kaptunk és nem bírtunk az ellenfél centerével sem, aki hol akciógólt lőtt, hol büntetőt harcolt ki. Ezért ellenfelünk többször is vezetett már négy góllal is, én mégis azt éreztem végig, hogy utol tudjuk érni őket. A második félidőben már éltünk a szabályok adta lehetőségekkel és zónáztunk, ezzel megfogtuk az Egert, de támadásban még mindig nem ment igazán jól. A fiúkat és engem sem abból a fából faragtak, hogy feladtuk volna, mindenki az utolsó leheletéig küzdött és egy perccel a vége előtt sikerült átvenni a vezetést is. Nagy akaraterőről tett ma tanúbizonyságot a csapat, örülök, hogy olyan játékosaim vannak, akik egymásért küzdve darálják végig a meccset, bármi is legyen az eredmény, erről szól a sport!

 

Vasárnap jön hozzánk a Fradi, mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos és hogy a mai teljesítménynél sokkal több kell majd. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!
Adó 1 %