BVSC-Zugló

Húsvéti Vízilabda Karnevál- Összefoglaló

FaceBook

2018.03.28.- 03.30.- Szombathely

ywpc-ezust-2018Országos Fiú Gyermek Csapatunk szerdától szombatig a Húsvéti Ifjúsági Vízilabda Karneválon vett részt Szombathelyen az AVUS szervezésében. Fiataljaink remekül helytálltak, ezüstéremmel zárták a tornát. Edzőjük, Nagy Sándor részletesen is értékelte a mérkőzéseket.

BVSC- Győr 19- 3

Nagy Sándor: Az első meccsen 19- 3- ra vertük a Győr csapatát. Kicsit nehezen lendültünk játékba, érezhető volt, hogy utoljára hétfőn voltunk vízben- ennek ellenére rengeteg ziccer maradt ki, ami mindig dühítő. Arra jó volt a mérkőzés, hogy megbarátkozzunk a körülményekkel: kisebb a pálya és a labda, a játékidő 4x10 perc futó órával, a szabaddobást pedig 6 méterről rá lehet lőni.  

BVSC- KESI 18- 6

Nagy Sándor: Délután gyorsabban lendültünk játékba, gyorsan elhúztunk 4- 0- ra és jól is védekeztünk. Egyedül a második negyed volt zavaros, 3- 4 gólt is kimondottan figyelmetlenségből kaptunk. A második félidőben aztán kinyílt az olló, csak egy gólt kaptunk és szinte minden alkalommal lefordultunk az ellenfelünkről. Mindenki sok lehetőséget kapott, a gólokon is megosztoztak a srácok, ügyesek voltak.

Szolnok- BVSC 10- 12

Nagy Sándor: Az eddigi legerősebb csoportbeli ellenfelünkkel játszottunk, ennek megfelelően szorosabban is alakult a mérkőzés. Három negyedig nagyon koncentráltan, fegyelmezetten játszottak a fiúk, így 5 gólos előnnyel vártuk az utolsó negyedet. Itt már volt egy kis kapkodás, figyelmetlenség, de az eredmény csalóka: nem forgott veszélyben a győzelem.
 

BVSC- Sopron 26- 5

Nagy Sándor: Az eredményből is látszik, hogy nem volt egy súlycsoportban a két csapat, ellenfelünk azonban végig harcosan próbált játszani és ez nekem tetszett. A nagy tudásbeli és fizikális különbségek ellenére nagyon sok volt a technikai hiba és a figyelmetlenség, több mint ami beleférne egy ilyen meccsen.

Összességében azért rendben volt ez a nap is, úgy gondolom, hogy egy pozitív képet sikerült kialakítani magunkról az elmúlt két napban.

AVUS- BVSC 4- 12

Nagy Sándor: A mai elődöntőben a házigazda volt az ellenfelünk, tudtuk, hogy komolyan kell venni a találkozót, ennek megfelelően végig nagyon fegyelmezetten és koncentráltan játszottak a fiúk. Harmadik nap az ötödik meccsre nem könnyű felpörögni, látom a srácokon, hogy fáradnak, de az is látszik, hogy nekünk van az egyik legjobb erőnlétünk, végig mi diktáljuk a tempót a meccseken. A második félidőre a védekezés is nagyon feljavult, egyetlen gólt sem kaptunk!

Délután az UVSE jön a döntőben, ők egy drámai ötméteres párbajban kerekedtek felül a Szolnokon. Örülök, hogy így alakult, velük még nem játszottunk, biztos, hogy jó kis meccs lesz az is. 

UVSE- BVSC 13- 12 

Nagy Sándor: Ez egy igazi döntő volt, fej- fej mellett haladt a két csapat, igaz mindig az UVSE vezetett hol egy, hol két góllal. Mi az egész meccsen futottunk az eredmény után, amikor végre sikerült kiegyenlíteni, akkor mindig kaptunk egy "buta" gólt. Azért sajnálom ezt az utolsó meccset, mert az előző öt alkalommal sokkal felszabadultabban játszottunk, nem igazán értettem mitől görcsölnek a fiúk.

A torna legszebb gólját mi lőttük (nem csak szerintem), egy gyönyörű összjáték után. Sokan jöttek oda hozzám azzal, hogy az egész tornán nagyon szépen játszottunk, ezek az elismerések mindennél többet érnek. Jár a gratuláció a többi csapatnak és persze az UVSE- nek is, megérdemelten lettek ők az elsők.

Köszönjük a meghívást és a rendkívül profi lebonyolítást Vincze Balázsnak, egy nemzetközi szinten is elismerésre méltó tornát hozott össze! Remélem jöhetünk jövőre is! 
 

Az ezüstérmes Csapat tagjai:  Kovács Balázs, Rajna Péter, Hörömpöli Marcell, Sliczni Szabó Lajos, Keresztes Gábor, Mohos Tibor, Bandi Olivér, Báki Péter, Hajdu Balázs, Balogh Mátyás, Mészáros Bálint, Kovács Bence, Szücs Dániel, Veress Dávid

Adó 1 %