BVSC-Zugló

Fiú Gyermek Országos Bajnokság- 11. forduló

FaceBook

2017.12.10. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Vasas 15- 8  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,5-2,5-1,3-3 )

BVSC- Zugló: Kovács Balázs- Tátrai 5, Mohos 1, Mészáros M. 4, Báki, Hajdu 3, Szücs Csere: Hörömpöli, Sliczni Szabó, Keresztes 1, Balogh, Mészáros B., Kovács Barnabás 1.

sajat/nagy-sandor-ogyerekNagy Sándor: Számítottam rá, hogy nem lesz sétagalopp a Vasas elleni találkozó, a srácokon viszont azt láttam, hogy nehezebben reagálták le, hogy ez most "melósabb" lesz. Ez teljesen normális így az év végéhez közeledve, a második negyedtől már azt játszottuk amit tudunk. A kezdeti pontatlanságok után beindult a gólhenger, és egy 10- 3- as rohammal eldöntöttük a 3 pont sorsát. Ebben az időszakban fegyelmezetten és pontosan működött a védekezés, valamint jöttek a számunkra nagyon fontos lefordulások is. Szerdán nagy volt a csalódottság mind a három csapatnál, de most újra 9 pont a zsákban!

Nem csak ehhez a győzelemhez, hanem az egész őszhöz gratulálok a csapatnak, szép karácsonyi ajándék, hogy a második helyről várjuk a februári folytatást!

Köszönöm Derekas Szilárd, Angeli Áron és Pecz Gábor segítségét is, számítunk rájuk a továbbiakban is! Most jöhet a jól megérdemelt pihenés, hajrá BVSC!

 

Adó 1 %