BVSC-Zugló

Fiú Gyermek Országos Bajnokság 12. forduló

FaceBook

2017.02.19. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Vasas 12- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve( 4-2,2-2,3-3,3-1 )

BVSC- Zugló: Firisz ( Ambrusz )- Tátrai 1, Juhász 2, Hajzer 1, Práczky 3, Strasser, Dávid 4. Csere: Szabó, Mladoniczky, Mészáros 1, Dudás, Fekete, Agócs

nagy-sandorNagy Sándor: Egy nagyon fontos rangadót nyertünk meg, végig kézben tartva a meccset. Az előjelek most sem voltak jók, de mindenki nyugtatott a héten, hogy simán nyerni fogunk. Simának nem éreztem ezt a partról, de az igaz, hogy talán az egyik legjobb meccsünk volt- már ami a kiélezett csatákat illeti. A második- harmadik negyedben több lehetőségünk is volt ellépni négy góllal, de ez nem sikerült, így az utolsó játékrész gólerőssége döntötte el a találkozót. A támadójátékunk rendben volt, a hasonló erősségű csapatok ellen mindig tíz gól felett lőttünk, ráaadásul hat játékos osztozott a találatokon. A szoros emberfogás is jól működött, amin van még mit javítani az a hátrányos védekezés, ez még sokat csúszkál sajnos.

Nem hiányoztak a jó egyéni teljesítmények sem, megnyugtató egy edzőnek, hogy mindig más veszi a hátára a csapatot és mindig vannak akik hoznak egy jó átlagot, ez nagyon fontos! A Vasast mindig jó legyőzni, megyünk tovább, sok munka vár még ránk. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

 
Adó 1 %