BVSC-Zugló

orszagos-gyermek-csapat

Bronzérem a Hasznos István Vízilabda Tornán!

2020.01.11.- 01.12. - Szolnok

sajat/nagy-sandor-gyerekNagy Sándor: Rendszeres résztvevői vagyunk a szolnoki Hasznos István Tornának, amit a bajnokság új lebonyolítása miatt nem szeptember elején, hanem most rendeztek meg. Fiatal csapattal, szinte csak 2006- osokkal indultunk el, így egy kicsit jobban megismertem azokat is, akik még nem szerepeltek az országos bajnokságban. Az első nap bemelegítésnek jó volt, sajnos egyik ellenfelünk sem tanúsított nagy ellenállást. Ami dicséretes: a fiúkat ez nem érdekelte, hajtottak elejétől a végéig és sok szép gólt lőttek mind a két meccsen.

Bővebben...

A Fiú Gyermek OB őszi idényének értékelése

 2019.12.29.

Nagy SándorNagy Sándor: Ebben a szezonban, ezekben a gyerekekben és bennem is több van. Magunkra kell figyelnünk 2020- tól, nem a sebeket kell nyalogatni, hanem bele kell állni a melóba- de nagyon! Továbbra is az a cél, hogy az életkornak megfelelő lépcsőfokokon lépkedjünk felfelé, de ez nem zárja ki azt, hogy hétvégente több sikerélményünk legyen. Sikerekben, BVSC sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!

Országos Fiú Gyermek Csapatunk a II.Jeney László Kupán

2019.11.29.- Komjádi

BVSC- OSC 6- 10

Nagy SándorNagy Sándor: Nem készültünk külön a tornára és az ellenfelekre, keményen edzettünk az egész héten. Az első félidőben ez érezhető volt, szinte az összes helyzetünket elpuskáztuk. A védekezésünk feljavult a folytatásra, de a támadások végig sablonosak és kapkodósak maradtak. A vereség ténye egyáltalán nem zavar, az már jobban, hogy akadnak visszatérő hibák amiket már nem lenne szabad elkövetni! Este az UVSE lesz az ellenfelünk, csupa erős csapattal játszunk, azt várom, hogy sokat tanuljunk, tapasztaljunk ezeken a találkozókon.

Bővebben...

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 5.forduló

2019.11.17. 12:30 óra- Szolnok

Szolnoki Dózsa- BVSC- Zugló 12- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-4,2-3,3-3,4-1 )

BVSC- Zugló: Szabó- Balogh 2, Doroszlai 1, Füzesi 2, Takács, Kedves 2, Szentesi 1. Csere: Szőke M., Tátrai, Szőke B., Simon, Bakulya 3.

Nagy SándorNagy Sándor: A szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk ma, érthetetlen és igazságtalan a végeredmény. Biztos, hogy megvan az oka, hogy miért nem sikerült ma nyerni vagy legalább a büntetőkig eljutnunk. Egy hosszabb szünet következik, tavasszal az ehhez hasonló meccseket meg kell nyernünk. Nem tudok más reakciót elfogadni, mint azt, hogy még egy lapáttal rá kell tenni!

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 4.forduló

2019.11.03. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- UVSE 8- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-6,2-2,2-3,1-1 )

BVSC- Zugló: Szabó- Balogh 1, Szendrei 1, Doroszlai 2, Kedves 2, Szentesi, Bakulya Csere: Szőke M. 1, Bodóki, Tátrai, Szőke B., Simon, Füzesi 1, Takács

Nagy SándorNagy Sándor: A statisztikából is látszik, hogy az első negyedben ment el a meccs. Hiába tüzeltem a fiúkat, sulykoltam, hogy nem mindegy miként indul a találkozó, langyos lett az eleje. Az első negyedben összeszedett hátrányt görgettük magunk előtt, amikor meg közelebb kerülhettünk volna ellenfelünkhöz, akkor komikus jelenetek következtek ( öngól, kapus fejéről pattant be a lehulló labda), csak épp nevetni nem volt kedvem. Fel van adva a lecke a csapatnak is, nekem is, ha tanulunk ezekből a kudarcokból, akkor nem bánom a jelenlegi nehézségeket. Úgy tűnhet, hogy egyre nehezebb a dolgom, de nekem meg egyre inkább tisztul a kép. Ez nem tömegsport, lassan kialakul, kik azok akiknek fontos ez az egész és kikkel megyek majd a csatákba! Egy meccs maradt 2019- re, nem mindegy milyen élményekkel zárjuk az évet, főleg azért, mert aztán sok és kemény munka vár ránk. 

1. oldal / 39

Adó 1 %