BVSC-Zugló

orszagos-gyerek-csapat

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 4.forduló

2018.10.14. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Vasas SC 11- 4 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,2-0,3-0,3-3 )

BVSC- Zugló: Koncz- Rajna 2, Balogh 2, Mészáros 1, Pap, Kedves Csere: Derekas, Kovács , Domján 3, Reményi 1, Bak, Stiegler 1, Rékási 1.

sajat/nagy-sandor-ogyerekNagy Sándor: Azt kértem a fiúktól, hogy az előző mérkőzésekből okulva a védekezésre helyezzünk nagyobb hangsúlyt, a támadásaink rendben voltak eddig is. Ez a negyedik negyed elejéig kimondottan jól ment, de a 4 kapott  gól összességében dicséretes. Ma is rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de a kihasználásukkal hadilábon álltunk. Ez a (jelenlegi) Vasas ellen belefért, a bajnokság elején járunk, ha minden tökéletesen menne akkor nem lenne semmi dolgunk. Legközelebb két hét múlva fogadjuk a Szentest, azt várom, hogy megint előrelépünk egy kicsit a saját játékunkat illetően. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 2.forduló

2018.10.10. 11:15 óra- Eger

ZF- Eger- BVSC- Zugló 10- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-4,2-3,2-3,4-3 )

BVSC- Zugló: Kiss ( Koncz )- Rajna 1, Balogh 2, Domján 3, Mészáros 3, Pap, Kohári 2. Csere: Luib, Kovács 1, Reményi, Bak, Stiegler 1, Kedves, Rékási

sajat/nagy-sandor-ogyerekNagy Sándor: A második fordulóból elhalasztott meccsünket játszottuk ma le Egerben. A kezdés jobban sikerült mint Debrecenben, de a folytatásban rengeteg technikai hiba csúszott be támadásban, ezért magunkra húztuk ellenfelünket. Valós veszélyben nem volt a győzelem és a 3 pont, a folytatásban azt várom, hogy ezeket a találkozókat simábban húzzuk be. Sok volt az utazás az elmúlt napokban, kétszer is idegenben, sokaknak ismeretlen környezetben kellett játszania, akkor van gond ha nem tudunk innen előrelépni. Gratulálok a mind a három csapatunknak a győzelmekhez! Újra 9 pont a zsákban!

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 3. forduló

2018.10.07. 13:30 óra- Debrecen

Debrecen- BVSC- Zugló 11- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-6,3-2,1-2,2-3 )

BVSC- Zugló: Kiss- Rajna 2, Balogh 5, Domján 2, Mészáros 3, Kohári, Pap 1. Csere: Kovács, Reményi, Stiegler, Rékási

sajat/nagy-sandor-ogyerekNagy Sándor: Egy hosszú buszút után mindig nehéz elsőként a vízbe ugrani és meccset játszani. Az első percben ebből semmi sem látszódott: villámgyorsan elmentünk 2- 0- ra, volt labdánk a 3 gólos előnyhöz is, de nem sikerült ellépni. Innentől a Debrecen vérszemet kapott, az utolsó leheletükig küzdöttek, de mi is! Az összes játékmegszakításnál felhívtam a figyelmet arra, hogy a védekezést kell rendbe tenni, mert támadásban meglesznek a helyzeteink. Ez az utolsó negyedre sikerült és az utolsó percekben már megnyugodhattunk. Kellenek az ilyen nehéz, szoros meccsek, nagyon sokat lehet ezekből tanulni. Gratulálok mind a három csapatnak a győzelmekhez, 9 pont a zsákban!

Ezüstéremmel zárt országos fiú gyermek Csapatunk a Hasznos István felkészülési tornán

2018.09.01.- 09.02- Szolnok

nagy-sandorNagy Sándor: A tavalyi évhez hasonlóan ismét örömmel fogadtuk el a meghívást a Hasznos István Tornára. Ezek a mérkőzések az első közös gyakorlások, remek alkalom, hogy összeszokjon egy kicsit a csapat. A Szeged elleni találkozó egy hullámvasút volt, kiváló kezdés után mintha két kézzel rántottuk volna be a kéziféket a második negyedben. A második félidőben aztán megint a tudásának megfelelően játszott a csapat.

Bővebben...

Fiú Gyermek OB szezonértékelő 2018

2018.07.05. 

sajat/nagy-sandor-ogyerekNagy Sándor: A nyáron több új játékos is érkezett a csapatba, az elsődleges feladat az ő beépítésük volt, illetve az alapkeret kialakítása a nyár végére. Az edzőtábor végére ki is alakult a csapat, a Brandi Kupán már így is szerepeltünk, ahol a döntőben kaptunk csak ki az UVSE csapatától. Szeptember elején Szolnokon vettünk részt egy tornán, ekkor mutatkoztak az első jelek arra, hogy lesz keresnivalónk a bajnokság során is. Az ősszel lépésről lépésre haladtunk, egyre jobban játszottak a fiúk, kezdett összeállni a játékunk. A karácsonyi szünet előtti hajtásban kimondottan jól teljesítettünk, a második helyen vártuk a tavaszi folytatást. Egy meccs volt ősszel ahol nem ment, annak sima vereség lett a vége, az összes többi alkalommal hoztuk a kötelezőket. Az őszi jó eredmények után már nem várhattuk azt, hogy félvállról vesz minket bárki is, több olyan találkozó is akadt ahol vért izzadtunk a 3 pontért, egy alkalommal pedig a két pontért.

Bővebben...

1. oldal / 31

Adó 1 %