BVSC-Zugló

orszagos-gyerek-csapat

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 14.forduló

2019.02.17. 11:15 óra-Szegedi Sportuszoda

Szegedi VPS- BVSC- Zugló 4- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-3,1-4,1-4,2-4 )

BVSC- Zugló: Kiss ( Koncz )- Kohári 3, Balogh 2, Domján 1, Mészáros B., Reményi 1, Pap Csere: Kovács 2, Rajna, Bak 1, Stiegler 1, Kedves, Rékási 1.

nagy-sandorNagy Sándor: A két héttel ezelőtti Honvéd meccs után jó volt egy nyugodt, sima meccset játszani. Kellett a fiúknak is, nekem is egy kis sikerélmény, így könnyebb újrakezdeni holnaptól. Erőltetett menetben vagyunk, szinte mindenkinek két meccse van minden hétvégén, de hosszú távon ez kifizetődik majd. Egy hét múlva az Egert fogadjuk, dolgozunk tovább, hogy elérjük a céljainkat. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

 

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 13.forduló

2019.02.03. 13:30 óra- Tüzér utca

BHSE- BVSC- Zugló 9- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,4-3,1-1,2-1 )

BVSC- Zugló: Kiss- Kohári, Balogh, Domján 2, Mészáros, Reményi 1, Pap Csere: Kovács, Rajna 1, Gálik, Stiegler, Kedves 1, Rékási 1, Derekas

nagy-sandorNagy Sándor: Minden szezonban eljön az a meccs, az a nap, amikor semmi sem sikerül. Ez már az első félidőben látszódott, ettől függetlenül megbeszéltük, hogy mit kell csinálnunk elöl, de ebből szinte semmit sem láttam viszont. Ez elfogadhatatlan! Még egy gyenge, ellenben fegyelmezett játékkal is meg lehetett volna nyerni ezt a meccset, mert sokkal jobb csapat vagyunk. Az egyénieskedés és a fegyelmezetlenségek viszont egy váratlan és nagyon fájó vereséghez vezettek. Ez a jövőben nem fordulhat elő, bízom benne, hogy sikerül tanulni ebből a mérkőzésből, akkor nem volt hiábavaló a pofon.

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 12.forduló

2019.01.27. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Szolnoki Dózsa 17- 12Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-5,5-2,4-2,5-3 )

BVSC- Zugló: Kiss- Kovács 1, Balogh 4, Domján 1, Mészáros 2, Reményi 5, Pap Csere: Rajna 1, Pap 1, Stiegler, Kedves, Rékási 2, Derekas

nagy-sandorNagy Sándor: A mai napon sem vártam csúcsformát, nincs is szükség rá egyelőre, de azért védekezésben ennél nagyobb koncentrációra lett volna szükség. Ellenfelünk legjobb játékosa jóval előrébb tart a fizikai fejlettségben, de azért az, hogy csak ő 5 akciógólt lőjön, az semmiképpen sem megengedhető. Sajnos hátul az egész meccs folyamán rapszodikusak voltunk, a támadójáték viszont rendben volt, a lőtt gólok száma több mint elegendő. Folytatjuk a kemény munkát, nem ez az év legkellemesebb szakasza, de hosszú még a szezon, sokat kell edzeni, hogy bírjuk a végét is. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 11.forduló

2019.01.20. 12:00 óra- Miskolc, Kemény Dénes Uszoda

MVLC- BVSC- Zugló 7- 15Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-4,1-2,5-6,1-3 )

BVSC- Zugló: Kiss ( Koncz )- Kovács 1, Balogh 1, Domján 6, Mészáros 4, Reményi, Bak Csere: Derekas, Rajna 1, Gálik, Pap, Kedves 1, Rékási 1.

nagy-sandorNagy Sándor: Ahhoz képest, hogy 45 perccel a kezdés előtt szálltunk le a buszról, az első negyed nagyon jól alakult. Ez megalapozta az egész meccs menetét, egy pici megingás volt a harmadik negyedben, de akkor sem ijedtünk meg, hanem mentünk tovább. Bosszantó a sok kiállítás és az elhibázott ziccerek tömkelege, de ez ebben az időszakban belefér, nem most kell csúcsformában játszani. Amiért jöttünk, azt sikerült teljesíteni, a mai teljesítményünkkel maximálisan elégedett vagyok. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

Nagy Sándor őszi szezonértékelője 2018.

2019.01.02.

nagy-sandorNagy Sándor: Nyáron mindenki nagyon motiváltan kezdte el az edzőtábort, így a csapat teljesítményével elégedett voltam, a fegyelemmel adódott egyszer- egyszer probléma. Ősszel elmaradt a "szokásos" keretszűkítés, egyben maradt a csapat. Ez néha nehézségeket okoz a hétköznapokban, de összességében sokkal több a pozitív hozama. Annak ellenére, hogy nincs "B" csapat, mindenkinek van megfelelő mennyiségű játéklehetősége. Az eddig eltelt időszak sikeresnek mondható az eredményeket tekintve, de nekem még fontosabb az, hogy eddig az összes meccs után emelt fővel hagyhattuk el az uszodát- eredménytől függetlenül. A cél, hogy ez továbbra is így maradjon! Nem tűztünk ki év elején konkrét célokat a helyezést illetően, most sem szeretnék, de ha a megfelelő fejlődés mellett továbbra is harcban leszünk az érmes helyekért, akkor elégedettek lehetünk majd. Ehhez rengeteg munkára van szükség, a szintén szükséges hosszú pihenő után nagyon keményen kell majd továbbra is dolgozni. Szeretném megköszönni Derekas Szilárd, Angeli Áron és Pecz Gábor segítségét, számítok rájuk 2019- ben is!

1. oldal / 34

Adó 1 %