BVSC-Zugló

orszagos-gyerek-csapat

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 2.forduló

2019.10.06. 15:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Legrand Szentes 15- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,4-2,4-0,4-3 )

BVSC- Zugló: Koncz- Balogh 6, Szendrei 2, Doroszlai 2, Füzesi, Takács, Kedves 3. Csere: Szőke M., Bodóki, Tátrai, Szőke B., Simon, Szentesi, Bakulya 2.

Nagy SándorNagy Sándor: Mai ellenfelünk egy hete megszorongatta a Vasast és mivel idén még nem játszottunk a Szentessel, ezért ebből indultunk ki. A kezdés jól sikerült és már az első félidőben sokat cseréltem, hogy végig frissek maradjunk. A harmadik negyedben teljesen kinyílt a meccs, mi továbbra is motiváltan, fegyelmezetten játszottunk, a másik oldalon meg a fehér zászlót láttam lengedezni. A gólszerzésből ma kevesebben vették ki a részüket, de nekem ez csak utólag derült ki, amikor megnéztem a meccs jegyzőkönyvét. A találkozó alatt végig az volt az érzésem, hogy jól és igazi csapatként működnek a fiúk elöl és hátul is. A Szentes ma nem fejtett ki nagy ellenállást, mi viszont végig hajtottunk, ennek köszönhető a vártnál nagyobb arányú győzelem.

Bővebben...

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 1.forduló

2019.09.29. 11:00 óra- Debrecen

Debrecen- BVSC- Zugló 10- 21Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-4,3-4,2-6,3-7 )

BVSC- Zugló: Szabó- Balogh 4, Szendrei 2, Füzesi 2, Kedves 3, Szentesi 1, Bakulya 1. Csere: Doroszlai 1, Szőke M. 1, Bodóki 1, Tátrai 1, Szőke B. 2, Simon, Takács 2.

Nagy SándorNagy Sándor: Egész héten próbáltam felrázni a társaságot a szolnoki hétvége kudarcai után, mert tudtam, hogy nem lesz elég bedobni a gatyát a vízbe. Azt kértem, hogy a védekezésben egymást segítve, nagy szívvel és fegyelemmel próbáljuk meg semlegesíteni az ellenfél legjobbját. Ugyan sok gólt lőtt az illető, de a meccs érdemi részében nem hagytuk érvényesülni. A támadójáték ismét gördülékeny volt, csak egy játékosunk nem lőtt gólt, aki a félidőben kipontozódott. Nagyon kellet ez a győzelem a csapatnak, egész más egy győzelem után újrakezdeni az edzéseket. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez, dolgozunk tovább!

Kvalifikációs torna- 2.forduló

2019.09.21.- 09.22.- Szolnok

Szolnoki Dózsa- BVSC- Zugló 17- 13Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-4,4-4,6-2,2-3 )

BVSC- Zugló: Szabó ( Koncz )- Balogh 4, Szendrei 1, Doroszlai 1, Takács 1, Kedves 3, Szentesi Csere:  Szőke M., Bodóki, Tátrai, Szőke B., Simon 2, Füzesi 1, Bakulya

Nagy SándorNagy Sándor: Édesapám annyit kérdezett az eredményt látva: jobbak? A Szolnok ellen idén lejátszott meccsek alapján sportszerűtlen lenne az ellenkezőjét állítanom. Azonban ez a jelenlegi állapot és ebbe nem nyugszunk bele! A félidőben úgy éreztem kézben van a meccs, az ellenfél egyik kulcsembere kipontozódott és másnak is volt két hibája a túloldalon. A harmadik negyedben azonban nemhogy nem fordult a kocka, butábbnál butább támadásokat vezettünk, minden apró hibánkból gólt kaptunk. Mi inkább csapatként tudunk jól funkcionálni, meg kell tanulni ennek megfelelően felőrölni az ilyen típusú ellenfeleket.

Bővebben...

Kvalifikációs torna- 1.forduló

2019.09.07.- 09.08.- Szeged

AVUS- BVSC- Zugló 12- 17Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-3,3-6,3-5,1-3 )

BVSC- Zugló: Szabó ( Koncz )- Szendrei 2, Szőke B. 1, Füzesi 3, Takács 1, Kedves 1, Szentesi Csere: Balogh 5, Doroszlai 3, Szőke M., Tátrai, Simon, Bakulya 1.

Nagy SándorNagy Sándor: Az első meccs mindig nehéz, pláne idegenben, kora reggeli kelés és utazás után. Nem sikerült úgy kezdeni, ahogy szerettünk volna, az első negyedben csúszkált a szoros emberfogás és nem működött a bekkelés sem. Ettől nem estünk kétségbe, fegyelmezettek maradtunk és tartottuk magunkat ahhoz, amit megbeszéltünk. A héten sokat gyakoroltuk a zóna elleni játékot, nekem ez a szegmens tetszett a legjobban: jók voltak a beindulások, sok ítéletet harcoltunk ki a második félidőben is. A védekezésen kell még javítanunk, az egy- egy elleni párharcokra oda kell állni keményebben. A vasárnapi meccsek még nehezebbek lesznek, fel kell nőni a feladathoz!

Bővebben...

Edzőtáborozunk 2019- Martfű

2019.08.25.- 08.30.- Martfű

nagy-sandorNagy Sándor: Az edzőtábor utolsó hetén visszatértünk Martfűre, ahol a már hagyománynak számító VI. Martfű Thermál Spa Kupán vettünk részt újoncként. A mezőny nagyon erős volt, szinte minden olyan csapat itt volt aki eséllyel pályázik a legjobb 8 csapat közé az országos bajnokságban. Tizenkilencen jöttünk, ezért minden meccsre változott egy kicsit az aktuális keret, de így is megterhelő volt három nap alatt nyolc mérkőzést lejátszani. A torna végeredménye egyelőre reális, annak örülök, hogy szinte csak szoros, jó meccset játszottunk.

Bővebben...

1. oldal / 38

Adó 1 %