BVSC-Zugló

orszagos-gyermek-csapat

Országos Fiú Gyermek Csapatunk a II.Jeney László Kupán

2019.11.29.- Komjádi

BVSC- OSC 6- 10

Nagy SándorNagy Sándor: Nem készültünk külön a tornára és az ellenfelekre, keményen edzettünk az egész héten. Az első félidőben ez érezhető volt, szinte az összes helyzetünket elpuskáztuk. A védekezésünk feljavult a folytatásra, de a támadások végig sablonosak és kapkodósak maradtak. A vereség ténye egyáltalán nem zavar, az már jobban, hogy akadnak visszatérő hibák amiket már nem lenne szabad elkövetni! Este az UVSE lesz az ellenfelünk, csupa erős csapattal játszunk, azt várom, hogy sokat tanuljunk, tapasztaljunk ezeken a találkozókon.

Bővebben...

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 5.forduló

2019.11.17. 12:30 óra- Szolnok

Szolnoki Dózsa- BVSC- Zugló 12- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-4,2-3,3-3,4-1 )

BVSC- Zugló: Szabó- Balogh 2, Doroszlai 1, Füzesi 2, Takács, Kedves 2, Szentesi 1. Csere: Szőke M., Tátrai, Szőke B., Simon, Bakulya 3.

Nagy SándorNagy Sándor: A szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk ma, érthetetlen és igazságtalan a végeredmény. Biztos, hogy megvan az oka, hogy miért nem sikerült ma nyerni vagy legalább a büntetőkig eljutnunk. Egy hosszabb szünet következik, tavasszal az ehhez hasonló meccseket meg kell nyernünk. Nem tudok más reakciót elfogadni, mint azt, hogy még egy lapáttal rá kell tenni!

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 4.forduló

2019.11.03. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- UVSE 8- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-6,2-2,2-3,1-1 )

BVSC- Zugló: Szabó- Balogh 1, Szendrei 1, Doroszlai 2, Kedves 2, Szentesi, Bakulya Csere: Szőke M. 1, Bodóki, Tátrai, Szőke B., Simon, Füzesi 1, Takács

Nagy SándorNagy Sándor: A statisztikából is látszik, hogy az első negyedben ment el a meccs. Hiába tüzeltem a fiúkat, sulykoltam, hogy nem mindegy miként indul a találkozó, langyos lett az eleje. Az első negyedben összeszedett hátrányt görgettük magunk előtt, amikor meg közelebb kerülhettünk volna ellenfelünkhöz, akkor komikus jelenetek következtek ( öngól, kapus fejéről pattant be a lehulló labda), csak épp nevetni nem volt kedvem. Fel van adva a lecke a csapatnak is, nekem is, ha tanulunk ezekből a kudarcokból, akkor nem bánom a jelenlegi nehézségeket. Úgy tűnhet, hogy egyre nehezebb a dolgom, de nekem meg egyre inkább tisztul a kép. Ez nem tömegsport, lassan kialakul, kik azok akiknek fontos ez az egész és kikkel megyek majd a csatákba! Egy meccs maradt 2019- re, nem mindegy milyen élményekkel zárjuk az évet, főleg azért, mert aztán sok és kemény munka vár ránk. 

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 3.forduló

2019.10.27, 10:00 óra- Komjádi

Vasas SC- BVSC- Zugló 11- 10Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-3,2-4,4-1,1-2 )

BVSC- Zugló: Szabó- Balogh 4, Szendrei, Doroszlai 2, Kedves 1, Szentesi 1, Bakulya 1. Csere: Szőke M., Tátrai 1, Szőke B., Simon, Füzesi, Takács

Nagy SándorNagy Sándor: Mondanám, hogy jókor jött ez a pofon, de aki ezt kitalálta azt szerintem sosem csapták arcon rendesen. Márpedig ez a mai ez csattant rendesen, szinte minden hiányosságunk kiütközött: azok is, amikről tehetünk, meg azok is amikről nem. Gergő kapuban nyújtott teljesítményén kívül nem tudok mást kiemelni, talán majd a fiúknak a videózás alkalmával. Könnyebb a következő fordulóban sem lesz, az UVSE lesz az ellenfél, őket legalább egyszer már legyőztük idén, hátha ez ad egy kis plusz önbizalmat. Nincs idő túl sokat agyalni, vasárnap mindenkinek többet kell beletennie a közösbe!

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 2.forduló

2019.10.06. 15:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Legrand Szentes 15- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,4-2,4-0,4-3 )

BVSC- Zugló: Koncz- Balogh 6, Szendrei 2, Doroszlai 2, Füzesi, Takács, Kedves 3. Csere: Szőke M., Bodóki, Tátrai, Szőke B., Simon, Szentesi, Bakulya 2.

Nagy SándorNagy Sándor: Mai ellenfelünk egy hete megszorongatta a Vasast és mivel idén még nem játszottunk a Szentessel, ezért ebből indultunk ki. A kezdés jól sikerült és már az első félidőben sokat cseréltem, hogy végig frissek maradjunk. A harmadik negyedben teljesen kinyílt a meccs, mi továbbra is motiváltan, fegyelmezetten játszottunk, a másik oldalon meg a fehér zászlót láttam lengedezni. A gólszerzésből ma kevesebben vették ki a részüket, de nekem ez csak utólag derült ki, amikor megnéztem a meccs jegyzőkönyvét. A találkozó alatt végig az volt az érzésem, hogy jól és igazi csapatként működnek a fiúk elöl és hátul is. A Szentes ma nem fejtett ki nagy ellenállást, mi viszont végig hajtottunk, ennek köszönhető a vártnál nagyobb arányú győzelem.

Bővebben...

1. oldal / 39

Adó 1 %