BVSC-Zugló

orszagos-gyerek-csapat

Edzőtáborozunk 2019- Kecskemét

2019.08.11.- 08.16.- Kecskemét

nagy-sandorNagy Sándor: Az edzőtábor negyedik hetét Kecskeméten töltöttük. A környezet mindenkinek ismerős volt, visszatérő vendégek vagyunk itt. A hangsúly a fizikális edzéseken volt, megnövekedtek a távok mind a medencében, mind a futópályán. Délutánonként a helyi korosztályos csapattal játszottunk edzőmeccseket. Most négy nap szünet következik, jó pihenést mindenkinek!

Képek az edzőtáborról itt

Edzőtáborozunk 2019- Martfű

2019.07.21.- 07.26.- Martfű

nagy-sandorNagy Sándor: Egyik kedvenc helyszínemen, Martfűn kezdtük meg a felkészülést az országos gyermek csapattal. A körülmények ismét tökéletesek voltak: kényelmes szobák, finom és bőséges ellátás, valamint kiváló edzéslehetőségek. Az egyetlen nehézség itt, hogy nagyon hosszúak a napok a viszonylag késő esti edzés kezdések miatt, de igyekeztünk minden délutánt hasznosan eltölteni. Szerencsére volt idő és lehetőség a vízilabda világbajnokság követésére is. Sajnos nem úsztuk meg sérülés nélkül, de hála az égnek nem lett gipszelés a vége.

Bővebben...

Nagy Sándor évértékelője

2019.06.27. 

nagy-sandorNagy Sándor: Az idei országos gyerek csapat sok fejtörést okozott, néhány nap után megtapasztaltam: teljesen más karakterek a fiúk, mint a tavalyi csapatom. Nincs is ezzel gond, új kihívást jelentett ez az év- sok szempontból. Kicsit nagyobb létszámmal dolgoztunk egész évben a "B" csapat hiánya miatt, de a legtöbbször ez nem okozott gondot a sok sérülés és hiányzás miatt. Ezzel sajnos egész évben küszködtünk, sokszor a legfontosabb rangadók előtt is foghíjas csapattal készültünk. Azt gondolom, ez az egyik fő oka annak, hogy az egész szezon egy hullámvasút volt, ami, hol felejthetetlen élményeket, hol majdnem szívrohamokat okozott.

Bővebben...

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 26.forduló

2019.05.02. 10:0 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- BHSE 12- 4Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-0,1-0,4-2,4-1 )

BVSC- Zugló: Kiss- Kohári, Rajna 1, Balogh 1, Domján 1, Mészáros B. 5, Reményi 2. Csere: Derekas 1, Muresan, Stiegler, Pap, Kedves, Rékási 1, Gálik

nagy-sandorNagy Sándor: Az utolsó fordulóban az a Honvéd volt az ellenfelünk akik ellen nagyon szenvedtünk az első meccsen, akkor a gyenge játék fegyelmezetlenséggel párosult- vereség lett a vége. Ennek ma semmilyen jelét nem éreztem, a kezdés ugyan egy kicsit kapkodósra sikerült, de az első percekben már látszódott melyik a jobb csapat. A védekezésünk jól működött, két és fél negyeden át gólt sem kaptunk, ami a jó és kiegyensúlyozott kapusteljesítménynek is volt köszönhető. Mint szinte minden alkalommal idén, most is azt gondolom, hogy a helyzeteinkkel jobban kellett volna gazdálkodni, jól jel azonban, hogy sok lehetőséget tud kialakítani a csapat.

Bővebben...

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 25.forduló

2019.05.19. 12:30 óra- Szolnok

Szolnoki Dózsa- BVSC- Zugló 9- 14Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-5,4-2,2-5,2-2 )

BVSC- Zugló: Kiss- Kohári 3, Rajna 3, Domján 1, Mészáros B. 3, Reményi 1, Pap Csere: Kovács, Muresan, Bak, Stiegler, Kedves 1, Rékási 2, Gálik

nagy-sandorNagy Sándor: A jó kezdés adott egy olyan alapot ami meghatározta az egész meccs hangulatát, agresszívabbak voltunk, jobban akartuk a győzelmet. A második negyedben jött egy kis hullámvölgy, a bírói felfogás is megváltozott egy kicsit. Ezt átvészeltük, tettük tovább a dolgunkat, majd újra elléptünk már 7 góllal is, innen pedig már nem tudott visszakapaszkodni ellenfelünk. A második félidőben tetszett a zóna, megérte annyit gyakorolni a héten. Egy feladatunk maradt az idényből, fel fogunk készülni arra is! Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

1. oldal / 37

Adó 1 %