BVSC-Zugló

Női OB.I. 7.forduló BVSC- Zugló Diapolo- DUE- Maarsk Graphics 7- 10

FaceBook

2019.11.13. 20:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Diapolo- DUE- Maarsk Graphics 7- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-3,3-2,2-3,1-2 )

BVSC- Zugló: Doroszlai- Farkas K. 1, Farkas T. 3, Mihály, Leimeter 2, Kele 1, Gyöngyössy Csere: Utassy, Alaksza D., Takács, Koncz, Alaksza N.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Sokat elemeztük az egymás elleni kupameccsünket és már az Euroligában is profitáltunk abból a vereségből. Az igazi vizsga mégis ez a mai volt és azt kell mondanom, hogy csapat szinten, a taktikai feladatokat jól megoldottuk. A végeredményben, a különbséget az első két negyed pontatlan lövései, illetve néhány egyéni hiba adja. Volt lehetőségünk hogy magunkhoz ragadjuk a vezetést, ezt az előbbiek miatt elmulasztottuk. Aztán sajnos elöl és hátul is volt 3- 4 olyan szituáció, amelyekből kialakult a végső különbség. Ezeket több egyéni figyelemmel megoldhattuk volna. Pedig jól megakadályoztuk az újvárosiak gyors játékát, sőt a meccs utolsó részében úgy éreztem, mi bírtuk jobban a meccs lüktetését, sokkal gyorsabban értünk fel. De kaptunk három olyan gólt, amelyeket több akarattal meg lehetett volna akadályozni. Ezzel végig üldöztük az eredményt, ami sohasem jelent jó óment.

Az eredménytől függetlenül meg kell dicsérnem a lányokat, a taktikai teljesítményükért, még akkor is, ha lehet hiányérzetünk amiatt, hogy pontot nem szereztünk. Nincs mese makacsul dolgozni kell tovább és építeni magunkat. Hajrá BVSC!!!

Adó 1 %