BVSC-Zugló

Petrovics Mátyás őszi értékelője 2018.

FaceBook

2018.12.24.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A kézzel fogható eredmények. A nyári Európa- bajnokságon a csapatunkba idén visszatért Illés Anna mellett, aki stabil válogatott évek óta, három játékosunk is bekerült a csapatba (Gyöngyössy Anikó, Tóth Eszter és Leimeter Dóra). Ez is elismerése a munkánknak. Az ősz folyamán is számított rájuk a kapitány, ahogy Máté Zsuzsannára is. Örömteli és egyben felelősségteljes dolog ez a számunkra, hogy az olimpia előtt két évvel ennyi válogatottat adunk. A szezonra egy remekül sikerült nyári felkészüléssel készültünk. Mind fizikálisan, mind technikailag előreléptünk. A játékunk sokat gyorsult, ez több szegmensben is visszaköszönt a meccseinken. A bajnokságban sajnos két rangadónkat is egy- egy góllal buktuk el, ez mindenképpen hiányérzetet okoz a számomra. Így a 3.helyen fordulunk a tavaszi folytatásra. 

A kupában viszont ismét döntőt játszhattunk a Szentes kétszeri nagy különbségű és a Dunaújváros elődöntőbeli legyőzésével. Pont ez utóbbi meccsen látszott a legjobban, mennyit léptünk előre tavaly óta. De ezt folyamatossá kell tennünk a továbbiakban.

A döntőben az UVSE jobb volt, úgy tűnt, mi mindent odaadtunk az sikeres elődöntőért. De a döntő tapasztalataiból is tovább tudunk építkezni, idehaza és terveim szerint az Euroligában is. Az év utolsó napjaiban is már ezért dolgozunk! 
 
Kellemes Ünnepeket és sikerekben gazdag 2019- et kívánok minden BVSC- s kollégának, játékosnak és a hozzátartozóknak is. 
 
Hajrá BVSC!!!
Adó 1 %