BVSC-Zugló

Női Magyar Kupa negyeddöntő, 2.forduló Hungerit Szentes- BVSC- Zugló 6- 18

FaceBook

2018.11.18. 18:00 óra- Szentes

Hungerit Szentes- BVSC- Zugló 6- 18 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-5,4-2,1-4,1-7 )

BVSC- Zugló: Doroszlai- Illés 3, Takács, Koncz, Leimeter 5, Kuna, Gyöngyössy 3. Csere: Farkas K. 3, Hertzka, Farkas T. 2, Kele, Varga 1, Máté Zs. 1.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A pénteki gyengébb produkciónk után, ma azt mondtam a lányoknak a meccs előtt, hogy törlesszék a magukkal szembeni adósságukat. Már ami a Tőlük elvárható teljesítményt illeti. Nos ezt maradéktalanul megtették! Nem számolgatni, hanem nyerni mentünk, külön meccsként kezeltük a visszavágót. A 2.negyed egy rövid szakaszát leszámítva végig fegyelmezetten és szépen vízilabdáztunk. Ennek meg is lett a számszerű eredménye. Tanulságos meccsek voltak, sokat profitálhatunk belőlük. Gratulálok a győzelemhez és a továbbjutáshoz a lányoknak, ezzel sorozatban ötödször vagyunk a legjobb 4 között, ahol mindegy kit kapunk, aki szembejön azt kell legyőznünk!

De feltétlenül gratulálok Szűcs Levinek és a férfi csapatunknak is: nagy tettet vittek véghez azzal, hogy Ők is bejutottak! Ismét bizonyította a klubunk, jó a koncepciónk és azt is néztem, hogy csak mi leszünk a 8 elődöntős közül akik mindezt kizárólag magyar játékosokkal érték el! Ezen a hétvégén is jó BVSC- snek lenni! Hajrá BVSC!!!

 
Adó 1 %