BVSC-Zugló

Női OB.I. 7.forduló, BHSE- BVSC- Zugló 2- 20

FaceBook

2018.11.14. 20:00 óra- Kőér utca

BHSE- BVSC- Zugló 2- 20 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-8,1-3,0-5,1-4 )

BVSC- Zugló: Doroszlai- Illés 2, Farkas T. 2, Leimeter 4, Kuna 3, Máté Zs. 1, Gyöngyössy 3. Csere: Farkas K. 3, Koncz, Király, Besszer, Alaksza D. 1, Varga 1.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Előrehozott meccset játszottunk ma este, úton a Magyar Kupa felé. Azt kértem a lányoktól, hogy maximális sebességen játsszanak, mintha egy tempós edzést csinálnánk. Ezt maximálisan megvalósították és dicséret, valamint elismerés az ellenfelünknek is, hogy nem defenzív vízilabdára törekedtek, hanem bátor játékkal partnerek voltak ebben. Mi pedig egész meccsen megtiszteltük az ellenfelünket azzal, hogy végig a maximumom pörögtünk. Sokat cseréltem, ez kicsit megtörte ugyan a gördülékenységet, így több olyan helyzet is kimaradt, amit be kellett volna lőni. Volt egy-két teljesítmény ahol többet vártam bizonyos játékelemekben, ezek azok amikkel nem lehettem megelégedve. 

Több fiatal is lehetőséget kapott és sokat játszott mindenki. A meccset hoztuk, innentől minden figyelmünk a Szentes elleni csatára fordítjuk. Gratulálok a Csapatomnak! Hajrá BVSC!!!

Adó 1 %