BVSC-Zugló

Női OB.I. 5.forduló, Hungerit Szentes- BVSC- Zugló 5- 15

FaceBook

2018.11.03. 18:00 óra- Szentes

Hungerit Szentes- BVSC- Zugló 5- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-2,2-4,2-5,1-4 )

BVSC- Zugló: Tóth ( Doroszlai )- Illés, Farkas T. 3, Leimeter 1, Kuna 2, Máté Zs., Gyöngyössy 1. Csere: Farkas K., Koncz 1, Takács 2, Utassy 3, Kele 1, Varga 1.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A szokottnál is többet taktikáztunk a héten és minden nap egyre jobban tetszett a csapat mozgása. Ezt sikerült mára fokozni, még akkor is, ha az első negyedben kapkodó játékot produkáltunk, vagy inkább türelmetlenek voltunk támadásban. Hátul jól zártunk, minden amire felkészültünk működött. A sebességünk már ekkor is és az egész meccsen jó volt, a helyzetkihasználásunkon kell javítanunk. A fór 8/6 tetszik, ezt tartanunk kell! És az is, hogy kilenc játékos szerzett gólt, ez amikor megvalósul, akkor szoktunk igazán jól játszani. Erre most lesz igazán szükségünk!

Mert kőkemény időszak indult a mai szentesi bajnokival: válogatott meccsek, Magyar Kupa, edzőtábor egy orosz csapattal és két nagyon fontos, hazai rangadó. Ez az első komoly fokmérő időszakunk az idényben, mindenkitől a maximum kell! Hajrá BVSC!!!

Adó 1 %