BVSC-Zugló

Felkészülési edzőtábor és torna

FaceBook

2018. szeptember

noiob1felkegerPetrovics Mátyás: Az elmúlt két hétben a felkészülésünk abba a szakaszába érkeztünk, ahol már többet kétkapuzunk. A fizikális terhelésből közben nem vettünk vissza, de már sokat foglalkozunk a megújult taktikánk elsajátításával is. Ezek jegyében a múlt héten három napot Egerben töltöttünk, a jelentősen megerősödött hazaiak vendégeként. Nagyon jó edzőmeccseket játszottunk, minden alkalommal más és más volt a fő feladat a játékosaimnak, illetve az összeállításokat is variálhattam bőven. Egy kis csapatépítésre is jutott idő, ami ebben az időszakban szintén nagyon fontos. 

Ezen a héten pedig a legkeményebb 5 napon vannak túl a lányok augusztus óta. Kőkemény edzések mellett játszottunk ugyanis egy felkészülési tornát, a Margitszigeten. 
 
Eredményeink: 
BVSC- Eger 16- 1
BVSC- UVSE Margitsziget 18- 4
BVSC- UVSE 8- 9
 
Három eltérő erősségű ellenfél várt ránk délutánonként, miközben a délelőttök edzésekkel teltek. Hasznos meccseket játszottunk, ismét jó sok felállásban tesztelhettem a játékrendszerünket. Lassan teljes lesz a csapat is és gőzerővel készülünk tovább. 
Október 3- án már bajnoki meccs! Hajrá BVSC!!!
Adó 1 %