BVSC-Zugló

Bronzérmes lett női OB.I. Csapatunk!

FaceBook

2018.05.05. 17:30 óra- Népliget

FTC- BVSC- Zugló Diapolo 10- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve(  3-3,1-4,3-4,3-2 )

BVSC- Zugló Diapolo: Tóth ( Doroszlai )- Hertzka 1, Leimeter 4, Kuna 3, Varga, Máté Zs. 1, Gyöngyössy 2. Csere: Utassy 1, Farkas K., Takács 1, Farkas T., Besszer, Kele

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Igazából az volt a célunk, hogy a bronzérmet megszerezzük és ez sikerült is. Úgy gondolom, hogy ez válasz mindenre. Nyilvánvalóan nagyon szerettünk volna döntőt játszani. Én nem hiszek a véletlenekben, megvan biztos az oka, hogy idén nem sikerült ez a tervünk. Az egész éves eredmények alapján nekünk a harmadik hely abszolút reális és örülök. Hozzá kell tenni, hogy úgy lettünk bronzérmesek, hogy csak magyar játékos van a keretben és az idei 18 fős társaságból 13 vagy nálunk nevelkedett vagy nálunk játszott/ játszik még utánpótlásban. Ezek miatt is nagyon értékes ez a siker számomra és a csapat számára is.

Az elmúlt években mi ugye a Dunaújvárossal csatáztunk a döntőért, de közben mögöttünk a negyedik az mindig cserélődött. Idén is kiharcoltunk a nemzetközi részvételt, ami ugyancsak nagy eredmény, hiszen egyre erősebb a magyar bajnokság és tényleg mindig ott tudjuk magunkat tartani az élmezőnyben. Jövőre tovább kell lépnünk, szeretnénk erősödni, bár hozzá kell tenni, hogy azzal is erősödni fogunk, hogy együtt marad a csapat. Terveim mindig vannak, jövőre a nemzetközi szereplés lesz, amiben szeretnék előrébb lépni mindenképp. Meg kell találnom az okait, hogy itthon miért tudunk erősek lenni és megverni a LEN Kupa győztest vagy döntetlent játszani az UVSE- vel, miközben idegenben meg nem tudjuk ugyanazt a teljesítményt nyújtani. Szeretnék viszont gratulálni a lányoknak és köszönöm az összes vezetőnknek, akik lehetővé teszik azt, hogy ilyen körülmények között tudjunk készülni és edzeni minden héten. Végül pedig az utánpótlás kollégáknak, akik ilyen játékosokat nevelnek számomra. Hajrá BVSC!

 
Adó 1 %