BVSC-Zugló

Női OB.I. Rájátszás a 3.-4. helyért 1.forduló, BVSC- Zugló Diapolo- FTC 11- 8

FaceBook

2018.04.25. 18:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Diapolo- FTC 11- 8  Mérkőzés jegyzőkönyve( 1-2,2-2,5-1,3-3 )

BVSC- Zugló Diapolo: Tóth - Hertzka 1, Farkas T., Leimeter 4, Kuna 1, Kele, Máté Zs. 1. Csere: Utassy 3, Farkas K. 1, Takács 1, Besszer, Varga

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A meccs legnagyobb pozitívuma az nyilván a győzelem, de a mérkőzéseket Gyöngyössy Anikó teljesítménye, jelenléte nagyban szokta befolyásolni. Az elmúlt 10 napban volt időnk arra, hogy felkészüljünk az ő hiányára, ugye a harmadik elődöntő találkozón erre gyakorlatilag esélyünk sem volt. Ez a dac is benne van a csapatban úgy gondolom, hogy ott azért elvettek tőlünk valamit, legalább a lehetőségét annak, hogy bebizonyítsuk, hogy Európa egyik legjobb csapata- a Dunaújváros- ellen van esélyünk a döntőbe jutásra. Szerencsére ezen már továbbléptünk, senki nem azzal foglalkozott, hogy a sebeit nyalogassa és talán ez a legelőrébb mutatóbb az elmúlt napokban. Dolgoztunk keményen azért, hogy itt helyt álljunk.

Negatív oldala is volt a mérkőzésnek, méghozzá az, hogy az elején egy kicsit bátortalannak tűntünk. A második félidőre ez megváltozott, sok- sok egyéni teljesítmény feljavult, ez magával ragadta az egész csapatot, nyilván a védekezésünk nagy része nagyon jól működött. A következő meccs egy másik történet lesz és ott a mai produkciónk csak annyiban számít, hogy előnnyel mehetünk majd, de egyébként másban nem. HAJRÁ BVSC!

Adó 1 %