BVSC-Zugló

Női OB.I. Rájátszás az elődöntőért, BVSC- Zugló Diapolo- Hungerit Szentes 13- 9

FaceBook

2018.03.07. 20:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Diapolo- Hungerit szentes 13- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve( 4-3,2-1,4-3,3-2 )

BVSC- Zugló Diapolo: Doroszlai ( Tóth )- Farkas K., Farkas T. 1, Leimeter 4, Kuna, Kele, Gyöngyössy 2. Csere: Utassy 2, Hertzka 1, Takács, Besszer, Varga 1, Máté Zs. 2.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A rájátszás első körében, a 4- be jutás volt a tét a számunkra, illetve, hogy az alapszakasz eredményei miatt, ezt egy meccsből megoldjuk. Ez nagy küzdelemben sikerült is. Pont olyan meccset kaptam, amilyenre egy ilyen helyzetben számítottam: idejött a Szentes úgy, hogy idén többször kikaptak tőlünk, veszíteni való nélkül, ilyenkor mindig nehezebb nyerni. Ráadásul, mire kezdett dominálni a gyors játékunk, ellenfelünk brutalitása miatt kaptunk egy 4 perces fórt. Ettől viszont újra leült a meccs, kicsit görcsösek lettünk a kimaradt fóroktól, a szentesiek pedig fel sem úsztak. Végül azonban a belőtt büntetőn kívül, még egy időkéréses fórral elléptünk végre kettővel. Ezt aztán szinte végig tartottuk, többször hárommal is vezettünk, és ugyan ilyenkor mindig gyorsan jött egy szépítő gól, de közelebb nem jutott az ellenfél kettőnél. Ez pont annyira elég, hogy nem tudsz megnyugtató előnyt szerezni. Vannak ilyen természetű meccsek, több, mint 20 év edzősködés alatt megtanultam ezt. Biztos, hogy nyersz, de nehezen. Ezt viszont jól kezeltük, és ez dicséret mindenkinek. És miután a centereinkkel nem tudtak mit kezdeni, kaptunk jó sok büntetőt, ezekkel pedig mindig tartottuk az előnyünket.

A kapuscserével és a védekezés váltással is új impulzust akartam adni a záró szakaszra, ami bejött. És miután a kispadunk is hosszabb volt, úgy cserélhettem ami nekünk kedvezett az adott taktikai helyzetekben.

Azért örülök, hogy hoztuk végül a meccset, mert extra pihenőt adhattam a csapatnak és utána frissebben készülhetünk az elődöntőre.
Gratulálok a győzelemhez és a 4- be jutáshoz a lányok! Hajrá BVSC!!!
Adó 1 %