BVSC-Zugló

Női OB.I. 15.forduló ZF- Eger- BVSC- Zugló Diapolo 4- 8

FaceBook

2018.02.10. 18:00 óra- Eger, Bitskey

ZF- Eger- BVSC- Zugló Diapolo 4- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve( 2-2,0-2,0-2,2-2 )

BVSC- Zugló Diapolo: Tóth- Farkas K. 1, Hertzka, Farkas T. 1, Leimeter 1, Máté Zs., Gyöngyössy 3. Csere: Utassy, Takács, Besszer, Kuna 2, Kele, Varga

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A rangadók előtti utolsó, kötelező feladat várt ránk Egerben. Az ellenfelünk sokat fejlődött ősz óta, nehéz meccsre számítottam. Nem is tévedtem, bár ha az elején belőjük a fórjainkat, hamarabb kinyílt volna a találkozó. Így még 2- 2- nél Tóth Eszter büntetővédése kellett, hogy ne az ellenfelünk vezessen. Onnan megindultunk és a 3.negyedre már eldöntöttük a partit. Ezután inkább már az okos, higgadt játékon volt a hangsúly. A meccs pozitívuma, hogy a remek kapusteljesítmény egy szinte tökéletes védekezéssel párosult. Sok felállásban játszottunk, ez a közelgő rájátszás miatt fontos volt szerdán és ma is nekem.

Egy játékelemet sokat kell elemeznem még, pont a további feladatok miatt. A védekezésünket ilyen feszesen kell tartanunk, a támadásainkban pedig úgyis több kell majd, de az bennünk van, ez ma is látszott.

Most jön egy jól "melózható" hét, utána pedig a minél jobb alapszakasz helyezésért játszhatunk majd a rangadóinkon.
A győzelemhez gratulálok a csapatomnak! Hajrá BVSC!!!
Adó 1 %