BVSC-Zugló

Női OB.I. 14.forduló BVSC- Zugló Diapolo- SZTE T&N 12- 8

FaceBook

2018.02.07. 20:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Diapolo-  SZTE T&N 12- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve( 4-1,4-3,3-2,1-2 )

BVSC- Zugló Diapolo: Doroszlai- Hertzka 1, Farkas T., Leimeter 2, Kuna, Máté Zs. 2, Gyöngyössy 2. Csere: Utassy 3, Farkas K., Takács, Koncz, Kele 1, Varga 1. 

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Nyertünk, ez a mai meccs pozitívuma. Meg persze volt kb. két- két és fél negyedni jó játék is. A többi kapkodó, hibáktól hemzsegő, főleg a támadásokban. Mert ugyan 8 gólt kaptunk, mégsem a védekezéssel van összességében bajom. Egyes részeivel igen, de a kapott gólok fele szerintem talált gól volt, ez így belefér. De az, hogy egy működő támadójátékon bármiért is változtassunk egyéni elképzelések miatt, az nem oké. Ami aztán kapkodáshoz vezet, és mint a boruló dominók: egymás után jönnek a hibák.

Ezeket a helyzeteket is meg kell tanulni kezelni, ezekre is jók az ilyen tapasztalatok. Úgyhogy adott a feladat és csak rajtunk múlik, mennyit profitálunk ezekből. Javulni kell az egyéni teljesítményeknek és bizonyos helyzetekben higgadtabban kell pólóznunk, hogy az amúgy jó játékrendszerünk minden körülmény mellett is működjön. A győzelemhez gratulálok a csapatomnak. Hajrá BVSC!!!

Adó 1 %