BVSC-Zugló

Női OB.I. 13.forduló UVSE Margitsziget- BVSC- Zugló Diapolo 2- 15

FaceBook

2018.01.24. 18:45 óra- Margitsziget, Hajós 33m- es

UVSE Margitsziget- BVSC- Zugló Diapolo 2- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve( 1-1,1-6,0-3,0-5 )

BVSC- Zugló Diapolo: Tóth- Hertzka 1, Farkas T. 1, Leimeter 2, Kuna 4, Máté Zs. 3, Gyöngyössy 2. Csere: Utassy, Farkas K., Besszer, Faragó 1, Kele 1, Varga 

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A hétvégi Euroliga után rendeznünk kellett a sorokat. Kedden egy nagyon hosszú hibaelemző videózást tartottam, amiből sokat kell okulnunk. Ezután ma egy kötelező, de nem könnyű feladat várt ránk. Ez az első negyedben be is igazolódott. Kihagytunk helyzeteket, nem ízlett az ellenfelünk szívós védekezése, kapkodóan és legfőképpen eredménytelenül kezdtünk. Az első szünetben fel kellett emelnem a hangomat... ennek hatására összekaptuk magunkat és érvényre juttattuk a várható fölényünket. A meccs végig nagy összpontosítást kívánt, mert ellenfelünk bátran, harcosan játszott.

A második félidőben sikerült kapott gól nélkül védekeznünk, ez a meccs pozitívuma. A hétvégi pofon után fel kell építeni magunkat és közben fizikális feladataink is vannak. Nem fogunk unatkozni! A meccseink első negyedeivel továbbra is gondjaink vannak. Ezt is meg kell oldanunk!

Gratulálok a győzelemhez, illetve a góllal bemutatkozó Faragó Bertának első, felnőtt bajnoki meccséhez! Hajrá BVSC!!!
 
Adó 1 %