BVSC-Zugló

Euroliga 2.selejtező, UVSE- BVSC- Zugló Diapolo 10- 8

FaceBook

2018.01.21. 12:45 óra- Margitsziget, Hajós Alfréd Sportuszoda

UVSE- BVSC- Zugló Diapolo 10- 8 ( 3-2,2-1,2-3,3-2 )

Gólszerzők: Pap 1, Szűcs 2, Keszthelyi 2, Sevenich 2, Steffens 3. illetve Gyöngyössy 1, Hertzka 1, Farkas T. 1, Leimeter 2, una 1, Kele 2.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Miután a továbbjutásra nem maradt esélyünk, a mai meccset a bajnoki folytatásra átvezető lépcsőfoknak szántuk. Fontos feladat volt a csapatomnak, hogy a taktikai elemeinket magas koncentrációval gyakorolhassuk. Ez a része a meccsnek rendben volt, és ugyan ellenfelünk- érthető okokból- már nem pörgött úgy, mint az előző napokban, komoly sanszot szalasztottunk el egy győzelemre. Elsősorban azért, mert amikor ott volt az esély az egyenlítésre, mindig valamilyen egyéni hiba után kaptunk gólokat. Ez a mai mérkőzés így pontosan megmutatta az erősségeinket és a gyengeségeinket egyaránt. Főleg ezeken kell dolgoznunk a folytatásban, mert az elmúlt három napban sok ilyenre "fény derült".

Összegzésül elmondható, hogy a legnehezebb csoportból nem sikerült a bravúr, a továbbjutás. Mindkét körben a legnehezebb dolgunk volt, a padovai csoportellenfeleink is 8- ba jutottak ma.

Nincs szégyenkezni valónk, de hiányérzetünk az bőven lehet. Önkritikusan látnunk kell, hogy bár előreléptünk az előző évhez képest a nemzetközi mezőnyben, de a legjobb 8- hoz ez még kevés volt most. Kevés, mert rengeteg hibával játszottunk, amit ezen a szinten könyörtelenül megbüntetnek. Én látom az előrelépési pontokat, és biztosan találok is még. Nincs megállás, bajnokság és munka gőzerővel.
Köszönöm a klubunknak, hogy indulhattunk az Euroligában idén is! Hajrá BVSC! 
 
A mérkőzés teljes jegyzőkönyve elérhető itt. 

 

Adó 1 %