BVSC-Zugló

Euroliga 2.selejtező, Vouliagmeni- BVSC- Zugló Diapolo 11- 8

FaceBook

2018.01.20. 19:45 óra- Margitsziget, Hajós Alfréd Sportuszoda

NC Vouliagmeni- BVSC- Zugló Diapolo 11- 8 ( 4-1,3-1,2-4,2-2 )

Gólszerzők: Chydirioti 2, Xenaki 4, Koolhaas 4, Diamantopoulou 1. illetve Gyöngyössy 2, Farkas T. 1, Leimeter 2, Kuna 1, Kele 2.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Idén, amikor gyengén kezdtünk, a rangadókon vagy a nemzetközi meccseinken, szinte kivétel nélkül veszítettünk. Sajnos ma is ezt történt. 1- 4 volt az első negyed és ezt a hátrányt nem tudtuk ledolgozni a végéig. Sok- sok hibával játszottunk a félidőig, nehezen tudtuk feltörni a görögök zónáját, de a gondot inkább a védekezési hibáink jelentették. A félidőben sikerült felpörgetni a csapatot és ezzel a játékunkat is egyben. Mindez arra volt elég, hogy érezzük, mire vagyunk képesek igazán. Azzal pedig nem tudunk mit kezdeni, hogy a két játékvezető miket fúj. És bár nem ezért vesztettünk, lesz mit megnéznem a videón... és örülök, hogy a sorozatos víz feletti ütésektől senki sem sérült meg.

A nemzetközi mezőnyhöz erősödnünk kell még, holnapra pedig az maradt nekünk, hogy olyan játékot nyújtsunk, amire a tavaszunkat építhetjük. Hajrá BVSC!

 
A mérkőzés teljes jegyzőkönyve elérhető itt. 

Folytatás vasárnap az UVSE- vel 12:45- kor.

Adó 1 %