BVSC-Zugló

Női OB.I. 12.forduló Hungerit Szentes- BVSC- Zugló Diapolo 6- 14

FaceBook

2018.01.16. 18:00 óra- Szentes

Hungerit Szentes- BVSC- Zugló Diapolo 6- 14 Mérkőzés jegyzőkönyve( 0-3,1-3,2-4,3-4 )

BVSC- Zugló Diapolo: Doroszlai ( Tóth )- Farkas K., Hertzka, Leimeter 2, Kuna, Kele 1, Gyöngyössy 1. Csere: Utassy 1, Takács 1, Besszer 1, Koncz 1, Varga 3, Máté Zs. 3. 

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Amikor indultunk azt mondtam, hogy az út miatt izgulok jobban... nos végül az is sima volt lefelé, a meccset pedig mi tettük azzá. Nagyon jó védekezéssel kezdtünk, a támadójátékunk kicsit nehezebben indult be, de türelmes játékot kértem a lányoktól, amit meg is kaptam. Már az elejétől sokat forgattam a csapatot, mert tudtam, hogy jobban fogjuk bírni erővel az összecsapást. Így is lett és a legfontosabb pillanatokban mindig jó döntéseket hoztunk. A védekezésünk szinte hibátlan volt (én majd azért fogok találni hibákat benne), a koncentrációnk pedig kifogástalan a meccs teljes egésze során.

A terhek ismét megoszlottak és bármilyen felállásban voltunk bent, működtek a legfontosabb taktikai elemek. Sima győzelem lett tehát és így spóroltunk energiákat a kőkeménynek ígérkező Euroliga hétvégére.

Az út visszafelé már nem volt annyira sima, de egy ilyen produkció után ez sem volt gond! Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez és az összképhez!
Hajrá BVSC!!!
Adó 1 %