BVSC-Zugló

TippMix Női Szuper Kupa- Döntő 2017

FaceBook

2017.12.22. 16:15 óra- Komjádi

UVSE- BVSC- Zugló Diapolo 8- 8, ötméteresekkel 16- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve( 2-5,2-0,2-2,2-1,8-7 )

BVSC- Zugló Diapolo: Doroszlai ( Tóth )- Hertzka 4, Farkas T. 2, Leimeter 3, Kuna 1, Kele, Gyöngyössy 1. Csere: Farkas K. 1, Takács, Koncz, Varga 1, Máté Zs. 2.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Hetek óta azon dolgoztunk, hogy úgy kezdjünk el egy rangadót, legyen esélyünk megnyerni. Jól reagálta le a csapatom a változtatásokat, remekül álltunk bele a meccsbe. Meg is leptük kiváló ellenfelünket, nagyszerűen védekeztünk, jól ültek az apró módosítások. De az biztos volt, hogy az UVSE nem fog beletörődni ebbe és a 2.negyedben meg is kezdték a zárkózást. Mégis volt tartásunk, őriztük az előnyünket. Az utolsó negyedet is így kezdtük és itt volt két fórunk is, amivel le kellett volna zárni a meccset. Sajnos ez nem sikerült, majd kaptunk egy olyan gólt, amit vissza fogok nézni néhányszor, mert szerintünk óriási kontrafault előzte meg. Ezzel lett x, majd egy oda, de innen is volt visszaút: végre belőttünk egy fórt!

Ezzel jöhettek a büntetők, amely csak a 8.párban dőlt el. Ebben az UVSE volt a jobb, de a meccs nagyrészében mi és ez a csapatomat dicséri! Innen kell majd folytatnunk januárban! Hatalmas gratuláció jár mindenkinek, az ősz legjobb teljesitményét nyújtottuk. Most pár nap szünet, utána pedig már a januári feladatokra fogunk készülni. Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Adó 1 %