BVSC-Zugló

Bronzérem a női Magyar Kupán!!

FaceBook

2017.12.09. 12:30 óra- Komjádi

DUE Maarsk Graphics- BVSC- Zugló Diapolo 10- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve( 2-0,2-1,1-3,5-3 )

BVSC- Zugló Diapolo: Tóth- Hertzka 2, Farkas T. 1, Leimeter, Kuna, Kele, Gyöngyössy 1. Csere: Farkas K. 1, Takács, Koncz 1, Varga, Máté Zs. 1.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Bronzérem lett a vége. Persze örülhetnék, mert 8 év alatt ez a hetedik érmünk ebben a sorozatban, de mi ennél többet akartunk. Döntőt akartunk játszani, de ma annyi hibát követtünk el, amely ezt a vágyunkat elérhetetlenné tette. Az első félidőben annyi helyzetet, fórt és még egy büntetőt is kihagytunk, amivel simán vezethettünk volna. Ebben az időszakban arra gondoltam, hogy fejben nagyon fáradt a csapatom, valószínűleg a múlt hétvégét "nyögtük". Hátul viszonylag álltuk a sarat, ebben Tóth Eszternek nagy szerepe volt. A félidő előtt tudtam: valamivel sokkolni kell a csajokat, hogy kizökkenjenek.

A 3.negyedre ez a húzásom bejött, új meccs kezdődött. Ezt kellett volna továbbvinni a záró szakaszra is, de a zárkózásra fordított többlet energia itt hozta a deficitet. 4 akciógólt kaptunk zsinórban és ami a bosszantó, olyan helyzetekből, amelyekre készültünk is. Így másodszor is elvesztettük a meccset és maradt a 3.hely idén, nekünk.

Gratulálok ellenfelünknek, jól kihasznàlták a hibáinkat, megérdemelten nyertek!
Van még két hetünk, benne bajnoki és a Szuper Kupa döntő! Hajrá BVSC!

 

Adó 1 %