BVSC-Zugló

Euroliga- selejtező 3.nap

FaceBook

2017.11.03.- Padova

BVSC- Zugló Diapolo- ZVL Leiden 10- 9 ( 3-2,1-0,3-5,3-2 ) 

Gólszerzők: Kuna 3, Farkas T. 2, Farkas K., Takács O., Leimeter, Kele, Máté Zs., illetve Cabout 3, Voorvelt 2, Havkerdian, Keijzer, van Belkum, van Rijn

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Amiért jöttünk, megcsináltuk. És nem csak a továbbjutásnak örülhetünk, hanem a 3 nap alatt nyújtott teljesítményüknek is. Mert piszok kemény csoportban voltunk, mégis közel voltunk egy jobb eredményhez is. Ma a döntetlen is elég lehetett volna a csoport 3.helyéhez, de mi nem is gondoltunk erre. Győzni mentünk és csak a meccs végső szakaszában kezdtünk el erre is gondolni. Addig azonban először kicsit nehezen indult a meccs, majd átvettük az irányítást. Az eltervezettek szerint játszottunk és a 2.negyedben többször is kinyithattuk volna a találkozót. Miután ez nem történt meg, a hollandok elkezdtek zárkózni. Voltak holtpontok, de túléltük mindet és mindent! Elsősorban a megváltoztatott hátrányos védekezésünk volt ennek a kulcsa.

Az utolsó negyed a hősiességről és a taktikáról szólt. Mindkettőben jobbak voltunk. Ehhez, a továbbjutáshoz és ahhoz, ahogy ma csapatként működtünk is gratulálok. És köszönjük a rengeteg emberhátrányt és kontrát, amelyeket ma kaptunk, mert ezzel csak erősítik a csapatszellemet! Büszke vagyok a csapatomra! Várjuk a sorsolást! Hajrá BVSC!!!

 

Adó 1 %