BVSC-Zugló

Euroliga- selejtező 2.nap

FaceBook

2017.11.02.- Padova

Plebiscito Padova- BVSC- Zugló Diapolo 10- 9 ( 3-2,4-4,2-1,1-2 )

Gólszerzők: Barzon 3, Queirolo 3, Dario 2, Casson, Sohi, ill. Farkas K. 2, Hertzka 2, Leimeter 2, Takács O., Farkas T., Máté

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Micsoda lehetőséget szalasztottunk el.... Mert ugyan azt a sorsolás pillanatában tudtuk, hogy a két olasz csapat a csoport fő favoritja, de mégis: így több órával a meccs után is óriási hiányérzetem van. Akkor is, ha a hazai medencében játszó, aktuális olasz bajnok "csak" egy góllal nyert. Azért az idézőjel és azért nem írom, hogy jobbak voltak, mert teljesen kiegyenlített csata volt. A hiányérzet pont ezért van: legyőzni európa egyik élcsapatát, raadásul otthon, ez ritkán adatik meg. Jól kezdtünk, határozott védekezéssel, jó kapusteljesítménnyel. Minden működött, amire és amivel készültünk. De jól játszott ellenfelünk is és elindult a libikóka. Előny ott, zárkózás, egyenlítés, utána folytatódott az őrült és magas színvonalú játék.

A 3. negyed abszolút a miénk volt. 7- 7- nél többször a kezünkben volt a lehetőség a fordításra, de sajnos rossz befejezések jöttek elöl, majd két emberhátrányos gól jött hátul.

A záró negyedben aztán inkább a küzdelem dominált, mentünk előre és igazán picin múlt, hogy nem sikerült az egyenlítés. A Padova itt megkapta azt a segítséget, amire készültünk, de ha belőjjük korábban a helyzeteinket, ez nem számított volna.
Így is büszke vagyok fiatal csapatomra, mert óriási szívvel, összességében remekül játszottak és legalább egy döntetlent megérdemeltek volna.
Tegnap hátul, ma inkább elöl vesztettünk. Holnap a kőkemény Leiden ellen mindkét fronton jól kell teljesítenünk, hogy továbbjuthassunk. Azon leszünk! Hajrá BVSC!

 

Adó 1 %