BVSC-Zugló

Női OB.I. 8.forduló BVSC- Zugló Diapolo- UVSE 7- 11

FaceBook

2017.11.25. 17:45 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Diapolo- UVSE 7- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve( 0-4,1-3,4-1,2-3 )

BVSC- Zugló Diapolo: Doroszlai ( Tóth )- Hertzka, Farkas T. 2, Leimeter 2, Kuna 2, Máté Zs., Gyöngyössy Csere: Utassy, Farkas K. 1, Takács, Koncz, Kele, Varga

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Úgy érzem magamat, mint ha két külön meccset játszottunk volna. Pedig ugyanazok a csapatok voltak vízben az első és a második félidőben is. Mégis micsoda különbség volt a kettő között... Ekkora előnyt nem lehet adni egy ilyen jó csapatnak, mint az UVSE, mert hiába volt egy parádés 3.negyedünk, addigra gyakorlatilag eldőlt a meccs. Talán ettől nyugodtak meg a lányok a vízben, mert az első félidőben, főleg támadásban kapkodóan játszottunk. Ez pedig rengeteg rossz döntést szült, a védekezésünk pedig megint kétarcú volt ekkor, mint Újvárosban a legutóbb. (Ez a legfontosabb amin dolgoznom kell!!)

Azzal sikerült változtatnunk, amitől visszajöttünk a meccsbe, hogy lehiggadtunk a nagyszünetben, megcsináltuk a megfelelő mozgásokat elöl, megtaláltuk a jó helyzeteket. Védekezésünk is rendeztük, innentől gyakorlatilag "csak" emberhátrányból kaptunk gólokat. Az első félidőben összeszedett hátrányt azonban nem tudtuk ledolgozni már. De a második félidőbeli talpraállásunk és játékunk az, amire építenünk kell, a többiből pedig tanulni! 

Most itthon lezárult egy kemény bajnoki és kupaszakasz, amelyben remekül teljesítettünk, amiért hatalmas dícséret jár, átalakult, megfiatalodott csapatunknak! 
Most pedig jöhet az Euroliga, három kőkemény meccsel! Óriási motivációval várjuk a jövő hétvégét! Hajrá BVSC! 

 

Adó 1 %