BVSC-Zugló

Női OB.I. 7.forduló DUE- Maarsk Graphics- BVSC- Zugló Diapolo 7- 7

FaceBook

2017.11.15. 18:30 óra- Dunaújváros

DUE- Maarsk Graphics- BVSC- Zugló Diapolo 7- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve( 2-2,1-2,1-1,3-2 )

BVSC- Zugló Diapolo: Doroszlai- Hertzka, Farkas T. 1, Leimeter 2, Kuna 2, Kele, Gyöngyössy Csere: Farkas K., Takács, Koncz, Varga, Máté Zs. 2.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Kíváncsian vártam a mai rangadónkat, hogy hol tartunk a csapat játékának formálásában? Az biztos, hogy ha visszanézem majd a felvételeket, sok olyan dolgot fogok találni, ami előrelépési pontokat ad nekünk. A meccs egy magasszintű rangadót hozott. Mindkét csapat őszintén pólózott, fordulatos, végsőkig izgalmas találkozó volt. Ha azt nézem, ahogy kezdődött és ahogy a 4.negyed közepén állt a meccs, akkor örülni kell az egy pontnak. Ha a köztes időt nézem, akkor viszont hiányérzetem van. Mert abban mi uraltuk a mérkőzést és volt olyan momentum a 3.negyedben, amikor akár nagyobb különbséget is elérhettünk volna. Volt 2- 3 saját hibás gólunk, illetve a védekezésünk is vegyes volt nekem: nagyon jó részek és néhány nagy hiba miatt.

Summa summárum, Dunaújvárosban pontot szerezni mindig értékes dolog, és leszünk ennél jobbak is még!

Remek meccs volt, örülök, hogy sokan láthatták a tévében. Gratulálok a csapatomnak és ellenfelünk teljesítménye is elismerést érdemel!
Hajrá BVSC!

 

Adó 1 %