BVSC-Zugló

Női Magyar Kupa Negyeddöntő, 2.forduló SZUE T&N- BVSC- Zugló Diapolo 4- 13

FaceBook

2017.11.12. 17:30 óra- Szeged

SZUE T&N- BVSC- Zugló Diapolo 4- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-4,1-2,1-5,0-2 )

BVSC- Zugló Diapolo: Doroszlai- Hertzka 1, Farkas T. 1, Leimeter, Kuna 2, Máté Zs. 3, Gyöngyössy Csere: Besszer 1, Farkas K., Takács 2, Koncz, Kele 3, Varga

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A tegnapi biztos sikerünk azt jelentette, hogy a továbbjutás eldőlt. Mi azonban két győzelmet tűztünk ki célul magunknak korábban, ma pedig azzal küldtem a csapatomat vízbe, hogy teljesen függetlenítsék magukat a szombati győzelemtől. De abban is biztos voltam, hogy a szegediek nagy akarattal szállnak majd, vízbe, így is kezdődött az első negyed. 0- 2 után állt össze a játékunk és szép lassan elhúztunk a hazaiaktól. Folytattuk a szükséges elemek gyakorlását, mindenféle formációban játszathattam a gárdát, miközben szinte hibátlan védekezéssel nagy különbség alakult ki. A legfontosabbnak a kevés kapott gólt tartom, illetve, hogy egyre jobban "olvassuk" a játékot, a változásokat. Ebben még sokat léphetünk előre. A lányok nagyon profin álltak a mai meccshez (is), jó volt vezényelni őket!

Ma este örülünk a Magyar Kupa 4- be jutásnak, de közben már a fókusz a ránk váró kemény feladatokra kerül.

Gratulálok a lányoknak és nagy kíváncsisággal várom a következő napokat, heteket, hogy hol tartunk megújult csapatunkkal az élmezőnyben?
Hajrá BVSC!!!
 

 

Adó 1 %