BVSC-Zugló

BENU Női Magyar Kupa 1.nap

FaceBook

2017.10.28.- Szentes

BVSC- Zugló Diapolo- ZF- Eger 14- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve( 4-2,3-1,5-3,2-1 )

BVSC- Zugló Diapolo: Doroszlai- Hertzka 2, Farkas T. 1, Leimeter 2, Kuna 2, Kele, Gyöngyössy 3. Csere: Utassy, Farkas K., Takács 2, Koncz, Varga 1, Máté Zs. 1.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A selejtező első napján az egriek ellen kezdtük a mérkőzés sorozatot. Igyekeztünk a nekünk megfelelő ritmusban játszani, ez többnyire sikerült is. Szépen, fokozatosan növeltük az előnyünket, miközben sokat forgattam a csapatot. A 7 kapott gólt kicsit sokallom, nem a mennyisége miatt, hanem azért, mert voltak benne elkerülhetőek. Viszont ismét jól megoszlottak a terhek elöl, ezt tartanunk kell.

BVSC- Zugló Diapolo- Tatabánya 15- 3 Mérkőzés jegyzőkönyve  ( 2-1,4-1,4-0,5-1 )

BVSC- Zugló Diapolo: Tóth- Farkas K. 2, Hertzka 1, Leimeter, Kuna 1, Máté Zs. 2, Gyöngyössy 3. Csere: Utassy, Besszer, Farkas T. 1, Koncz 1, Kele 1, Varga 3.

Petrovics Mátyás: Estére maradt a Tatabánya elleni összecsapás. Elég döcögősen indult és a félidőig az is maradt. A meccs második fele már dinamikusabb, számunkra megfelelőbb volt és még arra is tudtam figyelni, hogy pihenhessenek néhányan a végjátékban. Holnap folytatás. Hajrá BVSC!!!

 

Adó 1 %