BVSC-Zugló

noi-ob1-csapat-2017

Női OB.I. 5.forduló BVSC- Zugló Diapolo- ZF- Eger 10- 9

BVSC- Zugló Diapolo- ZF- Eger 10- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,2-2,4-1,1-4 )

BVSC- Zugló: Tóth - Farkas K. 1, Alaksza D., Farkas T. 1, Mihály 1, Leimeter 3, Gyöngyössy 3. Csere: Utassy, Takács, Kele 1, Alaksza N., Vogt 

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Kőkemény meccs volt. De erre lehetett számítani. Sokat erősödött az Eger, de biztos voltam abban, hogy ha a saját játékunkat érvényre tudjuk juttatni, azzal nyerni fogunk. Ez ma csak kb. a meccs felében valósult meg, elsősorban azért, mert kicsit túlpörögtük a többi részét a találkozónak. Elvitte a hév a lányokat néha, de aztán a félidőben rendeztük a sorokat. Ezt tükrözte a 3. negyed, azonban sajnos majdnem ez is kevés volt. Vissza tudott jönni az Eger, mert kihasználták a hibáinkat, ilyen periódust nem engedhetünk meg magunknak. A következő hetek kőkemények lesznek, a mainál stabilabban kell játszanunk majd. Hajrá BVSC!!!

Női OB.I. 4.forduló Hungerit Szentes- BVSC- Zugló Diapolo 6- 11

2019.10.12. 16:00 óra- Szentes

Hungerit Szentes- BVSC- Zugló Diapolo 6- 11Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,1-3,1-4,2-2 )

BVSC- Zugló: Doroszlai- Farkas K. 2, Alaksza D., Farkas T. 3, Mihály, Leimeter 5, Gyöngyössy Csere: Utassy, Takács, Király, Kele 1, Alaksza N., Vogt 

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: "Minden héten háború", ezt mondtam a szezon előtt. Ezt tartom továbbra is, mert nem nagyon lesz könnyű meccs. Ez sem volt az és ma nem is játszottunk jól az én mércém szerint. De azzal is számolok természetesen, hogy ez teljesen rendben van így. Viszont így nyerni a legértékesebb és annak ellenére, hogy két negyedig nem éreztem biztonságosnak a védekezésünket, mindössze hat gólt kaptunk összesen. És hasonlóan a Szeged meccsünkhöz, csak a 2.negyedre értük el a nekünk ideális tempót, amivel magunkhoz tudtuk ragadni a meccs irányítását is. Az összefüggéseket is látom, ebben is tudunk fejlődni. De azért Szentesen nyerni mindig értékes és a győzelem mértéke is rendben van. Úgyhogy nagy dicséret a lányoknak, 3 pont a zsákban ez a lényeg! Hajrá BVSC!!!

Női OB.I. 4.forduló beharang

beharang

Holnap délután Lányaink Szentesen játsszák következő meccsüket. Győzelemre készülve Leimeter Dórival hangolódunk a mérkőzésre:
 
- Szombaton lesz az idei első vidéki meccsünk. A Szentes kemény ellenfél, főleg hazai pályán. Sok jó képességű játékosból áll, ezért 32 percen keresztül magas koncentrációra lesz szükségünk. Nekünk a saját játékunkat és tempónkat kell játszanunk az egész meccsen, kemény védekezéssel, gyors támadással és maximális helyzetkihasználással. A 3 pont megszerzése a cél!
 
Szurkoljunk Csapatunknak!! Hajrá Lányok!! Hajrá BVSC!! :)

Női OB.I. 3.forduló BVSC- Zugló Diapolo- BHSE 28- 3

2019.10.09. 20:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Diapolo- BHSE 28- 3Mérkőzés jegyzőkönyve ( 9-0,5-2,8-1,6-0 )

BVSC- Zugló: Doroszlai- Farkas K. 4, Alaksza D., Takács 5, Farkas T. 7, Mihály 2, Leimeter 5. Csere: Utassy 2, Király, Fekete 1, Alaksza N., Vogt 1, Gasparics 1.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Tudtuk, hogy ma izgalmak nem várhatóak, de feladatok azért voltak. Beleállni a meccsbe, végig koncentrálni, a magunk tempóját nyomni az utolsó percig. Nos, amiket elvártam ma, azok teljesültek, megtiszteltük ellenfelünket és a magunk munkáját is azzal, ahogy játszottunk. Lazítás nincs, reggel már folytatjuk a felkészülésünket a további feladatokra. Ma ismét újoncot avattunk a 15 éves Fekete Flóra személyében, gratulálok neki! Hajrá BVSC!!!

Női OB.I. 3.forduló beharang

beharang

Szerda este ismét bajnoki fordulót játszik női Csapatunk a Szőnyi úton! A cél a Honvéddal szemben a 3 pont itthon tartása, erre készülünk a mérkőzés előtt Vogt Vivivel:
 
- Nagyon várjuk a meccset! Abszolút felkészültnek érzem a csapatot a Honvéddal szemben is. Szeretnénk az összes helyzetet kihasználni és góllal befejezni.
 
Gyertek és szurkoljunk együtt a Csapatnak!!
 
Hajrá Lányok!! Hajrá BVSC!! :)

1. oldal / 51

Adó 1 %