BVSC-Zugló

noi-ob1-csapat-2017

Petrovics Mátyás évértékelője

2019.06.17

Vonjunk mérleget az évről, értékeld a női ob1- es bajnokságban és a Magyar Kupában elért eredményeinket. Elégedett vagy ezekkel az eredményekkel?

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Időrendben haladva a Magyar Kupában ezüst-, a bajnokságban bronzérmesek lettünk. Vegyes érzelmeim vannak mindkettővel. Az eredmények önmagukban örömteliek, az egyre jobban erősödő mezőnyben továbbra is stabilan élcsapat maradtunk.

A Kupában egy remek elődöntőben vertük meg legnagyobb ellenfelünket a Dunaújvárost, de a döntőre kipukkadtunk és esélyünk sem volt. Ez a kétarcúsága a csapatnak sokszor előjött még a szezonban.

Bővebben...

Női OB.I. a bronzért 3.forduló, BVSC- Zugló- FTC- Telekom 9- 7

2019.05.04. 18:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- FTC- Telekom 9- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,5-1,2-1,0-2 )

BVSC- Zugló: Tóth- Illés, Utassy, Leimeter 3, Kuna 1, Kele, Gyöngyössy Csere: Farkas K., Takács 2, Farkas T. 2, Koncz, Varga 1, Máté Zs.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Megvan a 3.hely! Szó szerint kiharcoltuk ma ezt az eredményt. Nagyon sokat dolgoztunk ezért, nem csak a héten, de az egész szezonban is. Örülök, hogy minden taktikai finomítás működött ma is, mert a Fradi is remekül felkészült a bronzcsatára. A szerdai meccs után ma szorosabban indult a mérkőzés, de ezúttal a 2.negyed hozta meg az áttörést. Ma sem volt titok, működött a "Do you job", például belőttük az első három fórunkat, a megbeszéltek szerint. Remekül kikapcsoltuk az ellenfél legjobbjait és a második félidőre kinyitottuk, sőt szerintem el is döntöttük a meccset. A záró szakaszban kicsit "délszlávok" voltunk, őriztük az előnyt, bár egy lőtt góllal a nyugalmunkat is erősíthettük volna. 

Bővebben...

Női OB.I.bronzmeccs 3.forduló beharang

beharang

Ma este dupla rangadó a Szőnyi úton!! A férfi mérkőzés után 18 órakor női Csapatunk játszik a bronzért, ma ennek sorsa biztosan eldől!! A Lányok nagyon elszántak, segítsük őket hangos szurkolással!! Kele Nikivel készültünk a mérkőzés előtt:
 
- A harmadik bronzmeccsen is kiélezett küzdelem várható. Ahogy szerdán egy nagyon jó első negyeddel kezdtünk és lélektani előnybe is kerültünk, így kell folytatnunk ma este is. Az utolsó hazai mérkőzésünkön győzelemmel és a bronzéremmel lennénk elégedettek.
 
Gyertek és szurkoljunk együtt Csapatainknak!!
 
Hajrá Lányok!! Hajrá BVSC!! :)

Női OB.I. a bronzért 2.forduló, FTC- Telekom- BVSC- Zugló 6- 11

2019.05.01. 18:30 óra- Komjádi

FTC- Telekom- BVSC- Zugló 6- 11  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-4,2-2,2-3,2-2 )

BVSC- Zugló: Tóth ( Doroszlai )- Illés 1, Utassy 1, Leimeter 3, Kuna 1, Kele 1, Gyöngyössy 1. Csere: Farkas K. 1, Takács, Farkas T. 1, Koncz, Varga, Máté Zs. 1.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Egyenlítettünk! Ez most a legfontosabb. És nincsen titok, javultunk egyénileg és csapatszinten is amikben kellett. Ahogy egyik kedvenc edzőm,  Bill Belichick mondja: "Do your job!" Tettük amit és ahogyan kell. Ezzel visszahoztuk magunkat egy pokoli szombat után, hogy lehessen harmadik meccs. Így kell játszanunk még egyszer! Mert kell az a bronz! Gratulálok lányok! És gratulálok a férfi csapatunknak is a mai sikeréhez! Hajrá BVSC!!!

 

Női OB.I. a bronzért, 2.forduló beharang

beharang

Szerdán este ismét mindkét Csapatunk vízbe száll, időben előbb a Lányok küzdelme folytatódik a bronzéremért a Komjádiban. Nem lesz könnyű dolguk, de lehet javítani a a hétvégi hibákon! Koncz Hannával is erre készülünk a találkozó előtt:
 
- Szerdán a Ferencváros ellen fogjuk játszani a 2.bronzmeccset. Nagyon várjuk a mérkőzést, mert az első megmérettetésen alulmaradtunk és sok olyan maradt bennünk, amit nem sikerült jól kiviteleznünk.
 
Gyertek és szurkoljunk együtt a Csapatnak!!
 
Hajrá Lányok!! Hajrá BVSC!! :)
 

1. oldal / 48

Adó 1 %