BVSC-Zugló

noi-ob1-csapat-2017

Női OB.I. 16.forduló, BVSC- Zugló- BHSE 24- 8

2019.02.20. 20:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- BHSE 24- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-2,5-2,6-1,8-3 )

BVSC- Zugló: Doroszlai- Illés 1, Farkas K. 3, Leimeter 4, Kuna 6, Máté Zs. 1, Gyöngyössy 3. Csere: Besszer, Takács, Farkas T. 3, Koncz, Alaksza D. 1, Varga 2.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Előrehozott bajnoki meccset játszottunk, kötelezően begyűjtendő pontokért. Voltak kitűzött célok a meccsre, amelyek többé- kevésbé megvalósultak. A kapott gólok száma sok, de amikor ennyit lő egy csapat, ez is benne van. Az iram, a hozzáállás jó volt, egy- két döccenőt leszámítva, úgy hoztuk le a meccset, ahogy illik. A Honvéd szervezett és bátor játéka is dicséretes volt, ezzel minket is segítettek abban, hogy jó meccset játszhassunk. Gratulálok a győzelemhez a lányoknak, ezzel a mérkőzéssel megérkeztünk a bajnokság legfontosabb szakaszához. Hajrá BVSC!!!

Női OB.I. 15.forduló, FTC- Telekom- BVSC- Zugló 8- 8

2019.02.16. 19:00 óra- Népliget

FTC- Telekom- BVSC- Zugló 8- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-3,3-0,1-3,3-2 )

BVSC- Zugló: Tóth- Illés 2, Farkas K., Leimeter 1, Kuna 3, Máté Zs., Gyöngyössy 1. Csere: Besszer, Takács, Farkas T., Koncz 1, Alaksza D., Varga

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Úgy éreztem magamat a meccs közben, mint Ábel a Fluimucil reklámban... Nem értettem, mi történik és többször kérdezhettem meg, mint ő: "de miééért???" Nekem sem fogja tudni elmagyarázni senki, ahogy neki sem és én sem akarom ezt bevenni. A negyedek eredménye sok mindenre választ ad. Nincsenek véletlenek. És a hátrányokkal nincs is bajom és még jól is védekeztük azok nagy százalékát. A bajom a rengeteg támadófaulttal van, soha nem kaptunk ennyit még. Majd visszanézem. A szakmai részeket nézve tudtuk, hogy a Fradi nagyon zártan fog védekezni, igyekszik lassítani a játékot. Jól felkészültünk ezek ellen és amíg lehetett meg is volt a tempónk ellene.

Bővebben...

Női OB.I. 14.forduló, BVSC- Zugló- Hungerit Szentes 18- 6

2019.02.08. 20:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Hungerit Szentes 18- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-2,4-2,4-0,5-2 )

BVSC- Zugló: Doroszlai- Illés 1, Farkas K. 2, Leimeter 3, Kuna 2, Máté Zs., Gyöngyössy 3. Csere: Utassy 2, Takács, Farkas T. 2, Koncz, Kele 3, Besszer

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Két szegmenst tettem kiemelté a meccs előtt: a lehető leggyorsabb játékot és precíz védekezést. Nos mindkettőt teljesítették a lányok, mégis a legjobban annak örülök, hogy frissnek láttam a csapatomat. Ezt igyekeztem elérni a héten a terhelés- pihenés arányának szabályozásával, mivel az Euroliga fáradalmait még nyögtük a múlt hét végén is. A gyors támadásaink végén sok jó megoldást láttam, ezeket kell továbbvinni a folytatásra. A válogatott napok miatt majd csak csütörtökön leszünk újra együtt, de addig is készülünk a Fradi elleni rangadóra. Gratulálok a csapatomnak a mai teljesítményéhez! És hajrá magyarok a hollandok ellen!!! Hajrá BVSC!!!

Női OB.I. 13.forduló, UVSE Hunguest Hotels- BVSC- Zugló 13- 9

2019.02.02. 18:00 óra- Margitsziget, Hajós Alfréd Sportuszoda

UVSE Hunguest Hotels- BVSC- Zugló 13- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,5-2,1-4,4-2 )

BVSC- Zugló: Tóth- Illés, Farkas K., Leimeter 1, Kuna, Máté Zs. 4, Gyöngyössy Csere: Utassy 1, Takács, Farkas T. 1, Koncz, Kele 1, Varga 1.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Vegyes érzelmekkel jövök ki a Margitszigetről. Egyrészt nagy dicséret a csapatomnak, hogy ilyen bátran játszottunk és egy percig sem hagytuk magunkat. Nagyon jól kellett játszani az UVSE- nek, hogy ma legyőzzön minket. Óriásit léptünk előre a Magyar Kupa döntőhöz képest játékban és kiváló meccset játszottunk. Másrészt nem értem, miért kaptunk ennyi emberhátrányt az első félidőben? Ezt vissza kell néznem, mert ezek kivédekezése iszonyatosan sok energiánkba került. Ezért másképpen is kellett forgatni a csapatomat, mint ahogy én szerettem volna és ez sem ideális egy ilyen erős ellenféllel szemben. Ráadásul a 2.negyedben egy olyan büntetővel lett -2 az eredmény amikor egy kivédekezett hátrány után úgy ítéltek büntetőt ellenünk, hogy a már időt kértem. Ezt pedig belőtte ellenfelünk. 

Bővebben...

Női Euroliga, vasárnap

2019.01.27.- Barcelona

BVSC- Zugló- Leiden 9- 9 ( 0-1,1-4,4-3,4-1 )

BVSC- Zugló: Doroszlai- Illés 2, Farkas K. 1, Gyöngyössy, Takács 1, Farkas T. 1, Utassy, Leimeter 2, Kuna 1, Kele 1, Koncz, Máté Zs.
 

Euroliga 2019Petrovics Mátyás: Az utolsó- sajnos téttel már nem bíró- meccsünkön a számunkra kellemetlen stílusú vízilabdát játszó holland Leiden ellen szerepeltünk. Tisztában voltunk vele, hogy a győzelemhez a gyors játékunkat kell érvényesíteni. Ehhez képest az elején nem tudtunk lendületbe jönni és a helyzeteivel jobban gazdálkodó hollandok elléptek. Igazi szenvedés ment a vízben, úgy tűnt: ma semmi sem sikerül nekünk. Aztán a második félidőre jött a lendület, sokkal jobban bírtuk a meccset fizikálisan, mint ellenfelünk. Gyakorlatilag folyamatosan emberhátrányban voltunk, ez ugyan nagyon sokat kivett a lányokból, de mentünk előre töretlenül. Mondjuk sok rossz döntést is hoztunk és mindig akkor amikor már "centikre" voltunk az egalizáláshoz. 

Bővebben...

1. oldal / 44

Adó 1 %