BVSC-Zugló

noi-ob1-csapat-2017

Edzőtáborozunk 2019- Martfű

2019.08.11.- 08.16.- Martfű

Petrovics MátyásPetrovics Mátyás: A hetet Martfűn töltöttük a felnőtt és az ifi csapattal. A két gárda közösen készül július közepe óta és így sokkal komplettebb edzéseket tudok tartani. Ezen a héten is így zajlott a programunk, mind a fizikalitással, mind a taktikával rengeteget foglalkoztunk. Remek hangulatban zajlottak a foglalkozások és jól haladtunk a feladatainkkal. Külön öröm volt nézni a csapat programunkon, milyen kreativitással oldották meg mind a felnőttek, mind az ifik a kapott feladataikat. Péntekre mindenki maximálisan elfáradt, de nem is csoda, mert a tempó is maximális volt minden tréningen! Most lesz 4 nap szünet és felfrissülve folytatjuk az edzéseket! Hajrá BVSC!!!

Takács Orsolya- út a medencéből a civil életbe

2019.08.07.- Budapest

Országos szinten is jó példa lehet a BVSC kezdeményezése, miszerint kiöregedő, illetve váltani készülő, de még aktív játékosokat integrál be a civil életbe és a munkavállalók körébe. Takács Orsolya ebben a témában írta szakdolgozatát, s most aktívan vesz részt ebben az átállásban. Tapasztalata szerint a folyamat nehéz, hiszen korosztályához képest 10- 15 év hátrányból indult. Sikeres sportkarrier után pályakezdőként vágott neki a nagybetűs életnek. Takács Orsolya megváltozott státusszal, egy jól működő rendszer kicsiny pontjaként működik, nem pedig Európa- vagy világbajnokként. 

- Mesélj arról, hogy hogyan vezetett az út a medencetérből a BVSC irodájába és ott mit csinálsz pontosan?

takács-orsi-civilben

- A Testnevelési Egyetemen sportmenedzser szakon végeztem az alapképzést, még aktív sport mellett és idén fejeztem be az MSc-t, amire úgy jelentkeztem, hogy a válogatottól már visszavonultam. Szerintem ehhez a szintű képzéshez már szükség volt több időre és energiára. Kiderült, hogy ez egy nagyon jól összerakott képzés, mert amit a BVSC- nél a mindennapokban látok, azt az egyetemen elméleti szinten tanultam. Amikor 2017- ben a hazai vb után bejelentettem, hogy a válogatottban nem játszom többet, akkor az már egy olyan elhatározás volt, hogy szeretném a civil életemet építeni. Nagyon vágytam már rá, hogy valami újdonság történjen velem a munka területén is. 2017 tavaszán beszélgettem erről a BVSC vezetőségével Szentpáli Gáborral és Tóth Sándorral, hogy tudnának e ebben az elég komoly és nehéz változás során támogatni. Azt kell mondjam, így visszamenőleg is, hogy már abban a pillanatban is maximálisan mindenben a rendelkezésemre álltak. Ők rakták össze a fejükben, hogy amennyiben én nem szeretnék edzőnek állni - mert azt nem érzem a magaménak, inkább a szervezés, vezetés, ami engem érdekel-, akkor hogy is lehetne elindítani ezt a folyamatot. Azt beszéltük meg, hogy amíg a klubban játszom, addig maradjunk itt az uszoda területén. Először ezt tanuljam meg, nézzem meg az alapoktól, hogy működik. Aztán meglátjuk, hogy ezt hova lehet bővíteni, szélesíteni és mennyire tetszik nekem. Tehát ez nem a végcél, hanem az indulás volt, aztán meglátjuk, hogy hova jutok. 

Bővebben...

Petrovics Mátyás évértékelője

2019.06.17

Vonjunk mérleget az évről, értékeld a női ob1- es bajnokságban és a Magyar Kupában elért eredményeinket. Elégedett vagy ezekkel az eredményekkel?

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Időrendben haladva a Magyar Kupában ezüst-, a bajnokságban bronzérmesek lettünk. Vegyes érzelmeim vannak mindkettővel. Az eredmények önmagukban örömteliek, az egyre jobban erősödő mezőnyben továbbra is stabilan élcsapat maradtunk.

A Kupában egy remek elődöntőben vertük meg legnagyobb ellenfelünket a Dunaújvárost, de a döntőre kipukkadtunk és esélyünk sem volt. Ez a kétarcúsága a csapatnak sokszor előjött még a szezonban.

Bővebben...

Női OB.I. a bronzért 3.forduló, BVSC- Zugló- FTC- Telekom 9- 7

2019.05.04. 18:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- FTC- Telekom 9- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,5-1,2-1,0-2 )

BVSC- Zugló: Tóth- Illés, Utassy, Leimeter 3, Kuna 1, Kele, Gyöngyössy Csere: Farkas K., Takács 2, Farkas T. 2, Koncz, Varga 1, Máté Zs.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Megvan a 3.hely! Szó szerint kiharcoltuk ma ezt az eredményt. Nagyon sokat dolgoztunk ezért, nem csak a héten, de az egész szezonban is. Örülök, hogy minden taktikai finomítás működött ma is, mert a Fradi is remekül felkészült a bronzcsatára. A szerdai meccs után ma szorosabban indult a mérkőzés, de ezúttal a 2.negyed hozta meg az áttörést. Ma sem volt titok, működött a "Do you job", például belőttük az első három fórunkat, a megbeszéltek szerint. Remekül kikapcsoltuk az ellenfél legjobbjait és a második félidőre kinyitottuk, sőt szerintem el is döntöttük a meccset. A záró szakaszban kicsit "délszlávok" voltunk, őriztük az előnyt, bár egy lőtt góllal a nyugalmunkat is erősíthettük volna. 

Bővebben...

Női OB.I.bronzmeccs 3.forduló beharang

beharang

Ma este dupla rangadó a Szőnyi úton!! A férfi mérkőzés után 18 órakor női Csapatunk játszik a bronzért, ma ennek sorsa biztosan eldől!! A Lányok nagyon elszántak, segítsük őket hangos szurkolással!! Kele Nikivel készültünk a mérkőzés előtt:
 
- A harmadik bronzmeccsen is kiélezett küzdelem várható. Ahogy szerdán egy nagyon jó első negyeddel kezdtünk és lélektani előnybe is kerültünk, így kell folytatnunk ma este is. Az utolsó hazai mérkőzésünkön győzelemmel és a bronzéremmel lennénk elégedettek.
 
Gyertek és szurkoljunk együtt Csapatainknak!!
 
Hajrá Lányok!! Hajrá BVSC!! :)

1. oldal / 48

Adó 1 %