BVSC-Zugló

noi-ob1-csapat-2017

Női Magyar Kupa elődöntő, DUE- Maarsk Graphics- BVSC- Zugló 11- 12

2018.12.14. 17:30 óra- Tüskecsarnok Uszoda

DUE- Maarsk Graphics- BVSC- Zugló 11- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve  ( 0-2,3-2,3-2,5-6 )

BVSC- Zugló: Tóth- Illés 3, Farkas T., Leimeter 2, Kuna 1, Máté Zs. 2, Gyöngyössy 2. Csere: Farkas K., Hertzka 2, Takács, Koncz, Kele, Varga

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Az elmúlt napokban nagyon sokat elemeztem a két héttel ezelőtti bajnokinkat. Ott is azt éreztem, hogy előreléptünk a két csapat végeláthatatlan párharcában, de ennek eredményben is meg kell mutatkoznia. Nos a meccs ezért is végig a kezünkben volt, szinte tökéletesen meg tudtuk csinálni az előre eltervezett taktikánkat. Hátul is mást védekeztünk és támadásban is türelmesebbek voltunk. Egy pillanatra sem éreztem, hogy elveszthetjük a meccset, csak az a bizonyos döntő momentum bevitele nem jött el. Ezért csak 31:52- nél dőlt el a meccs a javunkra, de úgy érzem, megérdemelten. Nagyon sok jó egyéni teljesítmény is kellett és az egész csapat remekül teljesített, de annak külön örülök, hogy válogatottjaink abszolút vezérek voltak végig. Gratulálok a játékosaimnak, szuperek voltatok Csajok!!!

Bővebben...

Női OB.I. 9.forduló, ZF- Eger- BVSC- Zugló 1-5

2018.12.08. 15:00 óra- Eger

ZF- Eger- BVSC- Zugló 1- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,0-1,0-2,0-0)

BVSC- Zugló: Tóth- Illés, Farkas T., Leimeter 2, Kuna 1, Máté Zs., Gyöngyössy Csere: Farkas K., Hertzka, Takács 1, Utassy 1, Kele, Besszer.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Egerben mindig nehezen nyertünk az elmúlt években. Ma is folytattuk ezt a "hagyományt". Azt kértem a lányoktól, hogy játszunk jól, az alapelveinkben ne hibázzunk. Ehhez képest megint támadásban követtünk el hibákat, rossz döntések, kimaradt helyzetek, ziccer és kontrafault fórban (ezt még visszanézem).  A lényeg, hogy magunknak tettük nehézzé a kezdést és ennek vonzataként a meccset is. Ráadásul 4 hátrányunk is volt, kettő figyelmetlenségből. Akkor még nem lehetett tudni, hogy az egyetlen kapott gólunkat ezek egyikéből szedjük be. Aztán az egész meccs ennek a kettősségnek a jegyében telt: kifogástalan védekezés és kapusteljesítmény, az ellenfél kiosztott játékosának tökéletes semlegesítése, támadásban viszont sok kihagyott helyzet, ziccerek és fórok is. Kb. 10 góllal kellett volna nyernünk, így maradt az, hogy legalább hátul rendben ment minden és ez köszönhető volt a fizikális teljesítményünknek is. A jó játékkal adósak maradtunk, de ez törleszthető pénteken, az MK elődöntőben.. Hajrá BVSC!!!

Női OB.I. 8.forduló, BVSC- Zugló - DUE- Maarsk Graphics 7- 8

2018.11.28. 18:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- DUE- Maarsk Graphics 7- 8   Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,1-1,1-2,3-3 )

BVSC- Zugló: Tóth- Illés, Farkas K. 1, Leimeter 3, Kuna, Máté Zs., Gyöngyössy. Csere: Koncz 1, Takács 1, Farkas T. 1, Kele, Varga

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Megint egygólos vereség. Csakúgy, mint az UVSE ellen. De amíg ott sok jó egyéni teljesítmény volt, ma ezek nagyon hiányoztak. A rossz döntések és az általam nagyon preferált játékolvasás sokszori hiánya. És a legfontosabb két- három pillanatban mi kihagytuk a lehetőségeinket, ellenfelünk viszont kihasználta azokat. Sebességben, harcosságban és védekezésben X volt a meccs, 34- et lőttünk kapura, ami nagyon komoly szám és benne van a játékunkban, de ma több olyan szituáció volt, amikor "elszórtuk" a labdát.

Bővebben...

Női Magyar Kupa negyeddöntő, 2.forduló Hungerit Szentes- BVSC- Zugló 6- 18

2018.11.18. 18:00 óra- Szentes

Hungerit Szentes- BVSC- Zugló 6- 18 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-5,4-2,1-4,1-7 )

BVSC- Zugló: Doroszlai- Illés 3, Takács, Koncz, Leimeter 5, Kuna, Gyöngyössy 3. Csere: Farkas K. 3, Hertzka, Farkas T. 2, Kele, Varga 1, Máté Zs. 1.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A pénteki gyengébb produkciónk után, ma azt mondtam a lányoknak a meccs előtt, hogy törlesszék a magukkal szembeni adósságukat. Már ami a Tőlük elvárható teljesítményt illeti. Nos ezt maradéktalanul megtették! Nem számolgatni, hanem nyerni mentünk, külön meccsként kezeltük a visszavágót. A 2.negyed egy rövid szakaszát leszámítva végig fegyelmezetten és szépen vízilabdáztunk. Ennek meg is lett a számszerű eredménye. Tanulságos meccsek voltak, sokat profitálhatunk belőlük. Gratulálok a győzelemhez és a továbbjutáshoz a lányoknak, ezzel sorozatban ötödször vagyunk a legjobb 4 között, ahol mindegy kit kapunk, aki szembejön azt kell legyőznünk!

Bővebben...

Női Magyar Kupa negyeddöntő, 1.forduló BVSC- Zugló- Hungerit Szentes 15- 8

2018.11.16. 18:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Hungerit Szentes 15- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve  ( 5-2,2-2,4-1,4-3 )

BVSC- Zugló: Tóth- Illés 3, Farkas T. 2, Leimeter 1, Kuna 2, Máté Zs., Gyöngyössy 1. Csere: Farkas K. 2, Koncz 2, Takács 2, Utassy, Kele, Varga

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A Magyar Kupa első negyeddöntőjében a Szentest fogadtuk. Várható volt, hogy nagyobb csata lesz, mint két hete a bajnokin volt, de az, hogy "csak" hét góllal nyertünk, inkább rajtunk múlt. Ez volt az eddigi leggyengébb produkciónk a szezonban. Vegyes volt a meccs képe: amikor "magunkat adtuk", nagyon szép dolgok történtek a vízben, de sajnos sok hiba is becsúszott. A nyolc kapott gól önmagában is gond, főleg, hogy 4- 5 ebből komoly védekezési hiba után született. Erre a tempónk sem magyarázat. A győzelmen kívül másnak most nem örülhetünk, jobban kell koncentrálnunk, főleg, ha nem megy a játék. Vasárnap visszavágó, ott javíthatjuk az összképet. Hajrá BVSC!!!

 

1. oldal / 41

Adó 1 %