BVSC-Zugló

noi-ob1-csapat-2017

Női OB.I. 13.forduló BVSC- Zugló Diapolo- Hungerit Szentes 15- 8

2020.02.14. 20:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Diapolo- Hungerit Szentes 15- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-0,3-2,6-2,3-4 )

BVSC- Zugló: Tóth - Farkas K. 1, Farkas T. 2, Mihály 1, Leimeter 4, Kele, Gyöngyössy 3. Csere: Utassy 1, Gasparics, Takács 3, Koncz, Fekete, Király

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A szentesiek ellen zártuk ezt a kéthetes ciklust, amely a gyors összerázódásról és a kötelező 12 pontról szólt alapvetően. De arról is, hogy a lehető legtöbbet tudjunk a legszebb arcunkból mutatni, ami az ősz végére összeállt játékunkat illeti. Nos minden felsorolt elvárásomnak megfeleltek a lányok, dinamikus és pontos játékkal hozták a négy győzelmet. Fizikálisan is jó állapotban vagyunk és sokat gyorsultunk az ősz eleje óta. Ezt kell konzerválnunk, mert az igazi erőfelmérő majd áprilistól vár ránk, amikor négy rangadónk is lesz egy hónap alatt. Addig dolgozunk majd becsülettel, és közben drukkolunk a válogatottnak és benne Macinak és Dórinak, hogy megválthassák a tokiói repülőjegyüket! Hajrá BVSC és hajrá magyarok!

Női OB.I. 13.forduló beharang

beharang

Nincs megállás, holnap este a Szentes ellen ugrik vízbe női Csapatunk hazai pályán. Érdemes lesz velünk tartani, hiszen a győzelem a cél, erre készülünk Doroszlai Vandával a mérkőzés előtt:
 
- A bajnokságban egy hosszabb szünet előtti utolsó meccsünket játsszuk a Szentes csapata ellen. Fontos számunkra, hogy a rájátszásra biztosítsuk helyünket az élmezőnyben. Pontos helyzetbefejezésekkel és rendezett védelemmel egy jó meccsre számítunk.
 
Gyertek és szurkoljunk együtt a Csapatnak!!
 
Hajrá Lányok!! Hajrá BVSC! :)

Női OB.I. 12.forduló BHSE- BVSC- Zugló Diapolo 7- 24

2020.02.12. 20:00 óra- Szőnyi út

BHSE- BVSC- Zugló Diapolo 7- 24 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-8,1-4,0-4,3-8 )

BVSC- Zugló: Doroszlai - Farkas K. 2, Farkas T. 6, Leimeter 3, Koncz 2, Kele, Gyöngyössy 2. Csere: Utassy 7, Gasparics, Takács 1, Mihály 1, Ősz Varga, Király

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Az ilyen meccseken mindig kell valamilyen számszerű feladatot adni, hogy legyen egy elérendő cél a csapat előtt. Ez megvolt ma is, a csapat teljesítette ezt és ugyan a kapott gólok száma kicsit több, mint az ilyenkor "ideális", de a mai pólóban ez benne van, ha ilyen sokat tudsz lőni. A sebesség is rendben volt, úgyhogy hozták a lányok a meccset, ahogy kellett. Pénteken komolyabb feladat vár ránk a hosszú válogatott szünet előtt. Hajrá BVSC!!!

Női OB.I. 12.forduló beharang

beharang

Holnap este vendégként játszunk saját uszodánkban a Honvéd csapata ellen. A Lányok ismét készen állnak, Alaksza Dórival együtt várjuk a mérkőzést:
 
- Szerdán játsszuk harmadik bajnoki mérkőzésünket idén. Rendesen felkészülünk erre a mérkőzésre is. Egy jó iramú meccset szeretnénk játszani, ahol mi diktáljuk a tempót.
 
Gyertek és szurkoljunk együtt a Csapatnak!! Hajrá Lányok!! Hajrá BVSC! :)

Női OB.I. 11.forduló BVSC- Zugló Diapolo- III.kerületi TVE 17- 9

2020.02.05. 20:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Diapolo- III.kerületi TVE 17- 9  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-2,3-2,5-3,4-2 )

BVSC- Zugló: Tóth ( Doroszlai ) - Farkas K., Farkas T. 3, Mihály 2, Leimeter 2, Kele 3, Gyöngyössy 2. Csere: Utassy 2, Fekete, Takács 1, Koncz 2, Alaksza N., Király

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Közönségszórakoztató, sokgólos meccset játszottunk ma este, amelyet végig irányítottunk. A lányok nagyon figyeltek azokra az egyéni, védekezési feladatokra, amelyekre felhívtam a figyelmüket és kemény lövésekkel fejezték be a dinamikus támadásainkat. Jó iramot diktáltunk végig és úgy láttam, a félidőre már jelentős fizikális fölényt tudtunk kiharcolni. Az is csak kevés fennakadást okozott, hogy kicsit másképpen kellett forgatnom a csapatot, a személyi hibák eloszlása miatt. Így viszont mindenki végig tudott játszani, és ez is fontos most nekünk, mert minden együtt töltött játékpercet jól kell használnunk. Gratulálok a csapatomnak a játékhoz és a győzelemhez is! Hajrá BVSC!!!

1. oldal / 56

Adó 1 %