BVSC-Zugló

noi-ob1-csapat-2017

Petrovics Mátyás évértékelője

2018.05.26. 

petrovics-matyas

Petrovics Mátyás csapata a 2017/18- as szezonban a harmadik helyen végzett a női OB/I- es bajnokságban, míg a nemzetközi porondon a legjobb 16 között búcsúzott a küzdelmektől. A vezetőedző értékelte az évet, sőt kitért a következő szezonra is.

Az idei szezon előtt elégedett voltál a kerettel és annak mélységével, összetételével?

Petrovics Mátyás: Abszolút elégedett voltam, ugye azt előre lehetett tudni, hogy kik lesznek azok, akik az előző bajnokság után már nem fognak a rendelkezésemre állni ebben az évben. Azt is tudtam, hogy kiket szeretnék ide hozni. Ebből volt, akit én kerestem meg: Farkas Tamarát és Tóth Esztert. Kuna Szonja és Hertzka Orsolya pedig jelentkeztek hozzánk. Őket is tárt karokkal fogadtam, mert abszolút beleillettek abba az eszmébe, amit képviselünk és tudtam, hogy nagyon motivált embereket kapok velük. De az is fontos volt, hogy tavaly tavasszal el tudtam azt érni, hosszabbítsunk az egész már meglévő kerettel is még egy évre és ennek köszönhetően vágtunk neki az idei bajnokságnak azzal a csapattal, amivel azt gondoltam, hogy eredményesek lehetünk.

Bővebben...

Illés Anna újra a BVSC- ben!!

 

illes-annaÖrömmel tudatjuk, hogy Illés Anna két éves amerikai kitérő után újra a BVSC- ben folytatja pályafutását.

 A 24 éves vízilabdázó 2015- ben az olimpia előtt egyszer már hazaigazolt nevelőegyütteséhez, a BVSC- hez. Nusi azután döntött így, hogy sikeresen lediplomázott a kaliforniai Berkeley Egyetemen és kitöltötte 4 éves ciklusát a tengerentúlon. Petrovics Mátyás ezzel a húzással nem csak egy Európa bajnok és világbajnoki bronzérmes játékost igazolt, hanem egy újabb saját neveléssel erősítette meg a keretet.

Bronzérmes lett női OB.I. Csapatunk!

2018.05.05. 17:30 óra- Népliget

FTC- BVSC- Zugló Diapolo 10- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve(  3-3,1-4,3-4,3-2 )

BVSC- Zugló Diapolo: Tóth ( Doroszlai )- Hertzka 1, Leimeter 4, Kuna 3, Varga, Máté Zs. 1, Gyöngyössy 2. Csere: Utassy 1, Farkas K., Takács 1, Farkas T., Besszer, Kele

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Igazából az volt a célunk, hogy a bronzérmet megszerezzük és ez sikerült is. Úgy gondolom, hogy ez válasz mindenre. Nyilvánvalóan nagyon szerettünk volna döntőt játszani. Én nem hiszek a véletlenekben, megvan biztos az oka, hogy idén nem sikerült ez a tervünk. Az egész éves eredmények alapján nekünk a harmadik hely abszolút reális és örülök. Hozzá kell tenni, hogy úgy lettünk bronzérmesek, hogy csak magyar játékos van a keretben és az idei 18 fős társaságból 13 vagy nálunk nevelkedett vagy nálunk játszott/ játszik még utánpótlásban. Ezek miatt is nagyon értékes ez a siker számomra és a csapat számára is.

Bővebben...

Női OB.I. Rájátszás a 3.-4. helyért 1.forduló, BVSC- Zugló Diapolo- FTC 11- 8

2018.04.25. 18:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Diapolo- FTC 11- 8  Mérkőzés jegyzőkönyve( 1-2,2-2,5-1,3-3 )

BVSC- Zugló Diapolo: Tóth - Hertzka 1, Farkas T., Leimeter 4, Kuna 1, Kele, Máté Zs. 1. Csere: Utassy 3, Farkas K. 1, Takács 1, Besszer, Varga

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A meccs legnagyobb pozitívuma az nyilván a győzelem, de a mérkőzéseket Gyöngyössy Anikó teljesítménye, jelenléte nagyban szokta befolyásolni. Az elmúlt 10 napban volt időnk arra, hogy felkészüljünk az ő hiányára, ugye a harmadik elődöntő találkozón erre gyakorlatilag esélyünk sem volt. Ez a dac is benne van a csapatban úgy gondolom, hogy ott azért elvettek tőlünk valamit, legalább a lehetőségét annak, hogy bebizonyítsuk, hogy Európa egyik legjobb csapata- a Dunaújváros- ellen van esélyünk a döntőbe jutásra. Szerencsére ezen már továbbléptünk, senki nem azzal foglalkozott, hogy a sebeit nyalogassa és talán ez a legelőrébb mutatóbb az elmúlt napokban. Dolgoztunk keményen azért, hogy itt helyt álljunk.

Bővebben...

Női OB.I. Elődöntő 3.forduló, DUE- Maarsk Graphics- BVSC- Zugló Diapolo 13- 10

2018.04.09. 19:00 óra- Dunaújváros

DUE- Maarsk Graphics- BVSC- Zugló Diapolo 13- 10  Mérkőzés jegyzőkönyve( 5-2,3-4,4-2,1-2 )

BVSC- Zugló Diapolo: Tóth ( Doroszlai ) - Hertzka 1, Takács, Farkas T., Leimeter 3, Kuna, Varga 1. Csere: Utassy 3, Farkas K. 1, Besszer, Kele, Máté Zs. 1.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Először is a legfontosabb, hogy fantasztikus csapatom van! Picit nehezen viselem az igazságtalanságot és azt, hogy egy ilyen meccs után arról kell beszélnem a csapatnak, hogy ne pityeregjenek. Nők érzelmekkel tele, dolgoznak mindennap és ezt a Dunaújvárost így is elkaphattuk volna. Hibáztunk, kihagytunk emberelőnyöket, nem volt jó a védekezésünk, de így is benne volt a meccsben. Az a helyzet, hogy ide jön egy francia center, fejbe rúgja a játékosomat, mindenki látja, jogosan kiállítják ezt nem fogadja el az ellenfél, majd utána ők ezen felháborodva eltiltatnak egy magyar centert a semmiért gyakorlatilag, akinek már előtte eltörték a bordáját, majd most nem játszhat... Akkor én azt gondolom, hogy ha ezeket ez teszi boldoggá és csak így tudnak nyerni, arra csak azt mondom, hogy az élet visszaad mindent. Nekünk is vissza fogja adni, hogy tiszta szívvel lejöttünk és minden körülményt félre téve megpróbáltuk megoldani a mérkőzést, úgyhogy nekünk nincs miért szégyenkezni. Azokat is szeretném kiemelni, akik egy videóasztal mögött eldöntötték ezt a párharcot és egy egész éves munkát tettek semmissé. Edzhetünk két órákat, készülhetünk bármennyit, erre akkor sem fogunk megoldást találni. Még egyszer hadd mondjam el, hogy nagyon szeretem a csapatomat és gratulálok nekik! Nyilvánvalóan bele fogunk állni a bronzmeccsbe, akit kapunk ellenfélnek azt kell megvernünk. Már bebizonyítottuk, hogy mi legyőzhetetlenek vagyunk.

Bővebben...

1. oldal / 39

Adó 1 %