BVSC-Zugló

noi-ob1-csapat-2017

Euroliga selejtezőkör, 2.forduló Ekipe Orizzonte- BVSC- Zugló Diapolo 13- 7

2019.12.01. 13:00 óra- Catania

Ekipe Orizzonte- BVSC- Zugló Diapolo 13- 7 ( 3-4,4-1,3-1,3-1 )

BVSC- Zugló: Tóth- Utassy, Farkas K., Alaksza D., Takács 1, Farkas T. 3, Mihály 1, Leimeter 2, Koncz , Kele, Alaksza N., Gyöngyössy

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Bátor és felszabadultan pólózó csapatot ígértem tegnap, nem is volt ez másképpen. Európa jelenlegi legjobbja ellen parádésan kezdtünk, nagyon jól működött, amit elterveztem. Jó volt látni, hogy milyen tiszta szívvel játszik mindenki és ez végig jellemzett minket, akkor is amikor megfordult az állás. Rengeteg lehetőségünk volt elöl, talán ha azokkal jobban élünk, tovább maradt volna nyílt a csata. De semmi okunk szégyenkezni, mindent beleadtunk ma is és végig nagy erőkifejtésre késztettük az olaszokat.

Bővebben...

Euroliga selejtezőkör, 2.forduló BVSC- Zugló Diapolo- CN Sant Andreu 11- 9

2019.11.30. 18:45 óra- Catania

BVSC- Zugló Diapolo- CN Sant Andreu 11- 9 ( 3-2,2-1,3-4,3-2 )

BVSC- Zugló: Doroszlai- Utassy, Farkas K. 2, Alaksza D. 1, Takács, Farkas T. 2, Mihály 1, Leimeter 4, Koncz 1, Kele, Alaksza N., Gyöngyössy

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Azt kértem a lányoktól a meccs előtt, hogy a saját játékunk minden elemét játsszák jól 32 percig és akkor nyerni fogunk. Megfogadták, és megcsinálták! A győzelem mellett annak örülök a legjobban, hogy végig okosan, a meccset kézben tartva játszottunk. Voltak olyan részek amikor kinyithattuk volna a párharcot, de balszerencsés gólokat kaptunk, ám mégsem rogytunk meg. Mindig újra és újra elléptünk, ebben az is benne volt, hogy bejött a védekezés változtatása és ezekből nagyon fontos gólokat lőttünk. 

Bővebben...

Euroliga selejtezőkör, 2.forduló BVSC- Zugló Diapolo- Dynamo Uralochka 11- 18

2019.11.29. 20:15 óra- Catania

BVSC- Zugló Diapolo- Dynamo Uralochka 11- 18 ( 2-3,3-4,4-5,2-6 )

BVSC- Zugló: Doroszlai ( Tóth )- Utassy 1, Farkas K. 1, Alaksza D., Takács 2, Farkas T. 4, Mihály, Leimeter 1, Koncz, Kele 1, Alaksza N., Gyöngyössy 1.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Aki ránéz az eredményre biztosan legyint, hogy sima volt. Pedig nem. Elképesztő energiákat mozgósítottunk, hogy rettentő gyors ellenfelünk legfőbb fegyverét kioltsuk. Ez szinte tökéletesen sikerült is, de ebben azért az utolsó negyedre minden erőtartalékunkat felőröltük. Ilyen iramú meccsekhez csak a válogatott meccseket játszó játékosaink vannak hozzászokva, mégis a harmadik szakasz végéig tartottuk a lépést ellenfelünkkel. Fegyelmezetten, okosan játszottunk, de az orosz rohamok végül áttörték a falunkat.

Bővebben...

Női OB.I. 9.forduló FTC- Telekom Waterpolo- BVSC- Zugló Diapolo 9- 9

2019.11.23. 13:15 óra- Népliget

FTC- Telekom Waterpolo- BVSC- Zugló Diapolo 9- 9Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-2,4-2,1-2 )

BVSC- Zugló: Tóth - Farkas K. 1, Farkas T. 1, Mihály, Leimeter 2, Kele 2, Gyöngyössy Csere: Utassy 2, Alaksza D. 1, Takács, Koncz

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Ez kőkemény taktikai csata volt. Örülhetünk az X- nek ha az utolsó perceket nézzük. És akkor is, ha a legutóbbi egymás elleni meccsünk alakulását. Sokat tanultunk abból is és léptünk előre azóta. Ennek eredménye volt, hogy ma nagyrészt a mi akaratunk érvényesült a vízben. Sok elemzés van most emögött az egy pont mögött, ezért is értékes. Tökéletesen megoldották a lányok, amit mára elterveztünk, különösen védekezésben. Az pedig, hogy szinte vesztett helyzetből talpra álltunk, azt mutatja, hogy egyre jobban érik össze az újjáalakult csapatunk.

Bővebben...

Női OB.I. 9.forduló beharang

beharang

Idei utolsó bajnoki mérkőzését játssza női Csapatunk szombaton a Fradi otthonában, ahol izgalmas, kiélezett csatára számíthatunk!! Gyöngyössy Anikóval hangolódunk a hétvégére:
 
- A meccs első percétől oda kell koncentrálnunk. A Magyar Kupából levontuk a tanulságot, valamint a hibákat mind személyenként, mind csapatként. Én bízom a csapatban, hogy győzelemre képesek vagyunk.
Nagyon fontos lesz a 32 percen át tartó koncentrálás illetve a pontos befejezés.
 
Gyertek és szurkoljunk Csapatunknak!! Hajrá lányok!! Hajrá BVSC!! :)
 
( A mérkőzést az M4Sport élőben közvetíti!! )

1. oldal / 55

Adó 1 %