BVSC-Zugló

Női OB1/B. 3. forduló

FaceBook

2016.01.30.- Hódmezővásárhely

BVSC- Zugló- ASI 6- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve( 0-1,1-1,3-1,2-2 )

BVSC- Zugló: Doroszlai ( Trifán )- Seres, Kárteszi, Koncz 1, Szabó, Bors 1, Mészáros 1. Csere: Tóth 2, Zsoldos Rédei 1, Gruber, Gáspár, Holub, Pap

gruber-lauraGruber Laura: A szünet utáni első OBI/b- s meccsen számítottam rá, hogy nyögvenyelősen kezdünk, de annyi kihagyott helyzettel mégsem lehetett számolni, mint amennyit a meccs hozott. Még akkor is, ha az ellenfelünk a tavaly még az OB.I. alsó házában játszó ASI volt, akikkel szemben tudtam, hogy nem lesz könnyű játszani, de a történtek mégis (negatív irányú) meglepetést okoztak. Mindjárt az első negyedben 10/0 volt a kapura lövések és gólok aránya, ami a továbbiakban sem javult nagy mértékben, de végül a 3.negyedben átvettük a vezetést, onnan kezdve mi diktáltunk és ellenfelünknek kellett kapaszkodnia. Mindenesetre elmondhatjuk, hogy ezért a győzelemért keményen megküzdöttünk, ami eddig nem volt jellemző és legalább mindenki levonhatja a rá vonatkozó tanulságokat. Ha fejben nem vagyunk jelen, sosem fogunk tudni megfelelő teljesítményt nyújtani, ezt mindenkinek meg kell tanulnia. Gratulálok a 3 ponthoz!

 

III.kerületi TVE- BVSC- Zugló 8- 20 Mérkőzés jegyzőkönyve( 0-7,3-5,2-5,3-3 )

BVSC- Zugló: Doroszlai ( Szabó )- Seres 3, Kárteszi 1, Koncz 2, Szabó 1, Bors 3, Mészáros 1. Csere: Tóth 2, Zsoldos Rédei, Gruber 2, irály 1, Holub 1, Pap 3.

Gruber Laura: A második mérkőzés egy egészen más meccs volt, az ellenfél 9 játékossal érkezett a helyszínre és már az előző meccs fáradalmaival is meg kellett küzdeni. Így nem volt nagy csoda, hogy a nyitó negyed után 0- 7 állt az eredményjelző táblán. Itt is akadt néhány nem megfelelően befejezett helyzet, de az arány javult és ezen a meccsen ez is belefért. Az mindenképpen örömteli, hogy ezzel a két győzelemmel további lépéseket tettünk a kitűzött bajnoki cím felé és továbbra is vezetjük a tabellát, mégpedig pontveszteség nélkül. Gratulálok a győzelemhez!

 

Adó 1 %