BVSC-Zugló

Női OB1/B. 5.forduló

2020.03.07.- Margitsziget, Hajós 33m- es

BVSC- Zugló- UVSE 7- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-6,1-2,0-3,4-4 )

Gruber LauraBVSC- Zugló:  Torkos Tamara- Fekete 1, Koncz, Vogt 2, Halas 1, Balaskó 1, Tóth B. Csere: Farkas, Torkos Tímea, Ringhofer, Kovács K., Kiss V. 1, Gasparics, Hnatyszyn 1.

ZF- Eger- BVSC- Zugló 12- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-1,3-4,4-1,1-1 )

BVSC- Zugló:  Hajdu- Farkas, Ősz Varga 1, Koncz 3, Vogt, Fekete 2, Tóth B. Csere: Torkos Tímea, Halas, Szamosvölgyi, Ringhofer, Balaskó, Kiss V., Hnatyszyn

Gruber Laura: Tét nélkül érkeztünk az alapszakasz utolsó két meccsére, ezért nyomás nélküli, felszabadult játékot kértem, ahol minél többet tudjuk gyakorolni az utánpótlás bajnokságban játszott elemeket. Ez sajnos nem valósult meg igazából egyik meccsen sem, csak a mérkőzések némely fázisában. Mind az Újpest, mind az Eger ellen saját védelmi hibáinkból adódóan engedtük ellenfeleinket már az első negyedben ellépni. Az UVSE ellen nem is tudtunk visszajönni, az Eger ellen sikerült, de mindez annyi energiáinkat emésztette fel, hogy végül elfáradtunk és újra kinyílt az olló, így sima vereséget szenvedtünk. Más tervekkel érkeztünk, de rengeteg volt az egyéni hiba, a rossz helyezkedés és rossz passz, így nem maradt más, mint levonni a tanulságokat és a jövőben törekedni a hibák kijavítására. Hajrá BVSC!

Adó 1 %